Opvliegers 5 Op Safari

Diverse theaters

Binnenkort in het theater!

Opvliegers 5 Op Safari

Prijs vanaf €23,75

Van 13 december 2019 t/m 24 april 2020

Opvliegers 5 Op Safari met gratis rang-upgrade

Opvliegers is een succesvolle reeks vriendinnencomedy’s over vier vriendinnen die midden in het leven staan en op het begin van (of al middenin) de overgang zitten. Een herkenbaar verhaal met komische momenten die ze samen meemaken tijdens hun vakanties. Een échte vriendinnencomedy over de fase (met alle ongemakken die daarbij horen) waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden. Opvliegers trekt elk seizoen gemiddeld 40.000 vrouwen naar het theater.

Boek kaarten voor Opvliegers 5 Op Safari en ontvang een gratis rang-upgrade! Bij theaters zonder rangen ontvang je 15% korting. 

Verhaal

‘Opvliegers 5: Op Safari’ is het vijfde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5! Loes (Rian Gerritsen), Joke (Anouk van Nes), Shirley (Joanne Telesford) en Moniek (Sandra Mattie) verliezen zich in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent.

Loes is gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad met als thema: ‘Lachend in de overgang’. Omdat het kan, plakken de vriendinnen daar meteen een kleine vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Moniek heeft een diagnose gekregen die veel impact op haar leven heeft. Het rare gevolg is echter wel dat ze alle angsten waar ze eerder last van had helemaal kwijt lijkt te zijn. Ze durft alles! Misschien zelfs wel iets te veel?

Shirley heeft de mannen volledig afgezworen. Ze zoekt naar antwoorden in het rijk der dieren en als een op hol geslagen Freek Vonk probeert ze al haar dierenkennis in praktijk te brengen. Of is dit juist een afleidingsmanoeuvre? Joke haar huis is afgebrand en krijgt daardoor de kans om alles opnieuw te doen, de inrichting, kleuren, garderobe. Dit zorgt voor een grote onzekerheid: wie is ze zelf eigenlijk op dit punt in haar leven? Keuzes zijn leuk, maar als je op ruim twee derde van je leven zit, wat is er dan écht belangrijk? Hou je alles zoals het was of moet alles voor één keer nog helemaal anders?

En Loes is verliefd, maar waar ze zich de afgelopen jaren als ‘oude fiets’ op de jongere mannen heeft gestort, is Nico 71 en miljonair. Is ze nu een jonge gold digger geworden of is het echte liefde? Heeft iets wel een toekomst als de buitenwereld er nu al zo veel van vindt? En een man van 71… hoe lang blijft dat nu eigenlijk leuk?

Overleven de vier vriendinnen de safari en zullen ze een echte neushoorn op de foto krijgen? Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase (met alle ongemakken die daarbij horen) waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Foto's & video's

1 Foto

Recensies en Awards

Nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Speeldata:
13 december 2019 t/m 24 april 2020

Locaties:
Door heel Nederland.

Voorwaarden:

  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Korting: gratis rang-upgrade. Bij theaters waar geen rangen zijn ontvang je 15% korting per kaart.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

 

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.