mnu3a1p88vfq_landscape_067_3000.jpg w3p3n5f80b8y_landscape_028_2700.jpg

Opvliegers 5: Op Safari

Diverse theaters

Opvliegers 5: Op Safari is gestopt!

Lopende voorstellingen
Opvliegers 5: Op Safari BERICHT VAN DE PRODUCENT Beste bezoeker, Wegens de maatregelen rondom het Corona virus worden evenementen in het hele land met meer dan honderd bezoekers afgelast. Helaas geldt dit ook voor onze theaterproducties. We hopen dat we de voorstelling op een later moment alsnog kunnen spelen.Iedereen die al een kaartje heeft gekocht zal door het betreffende theater worden geïnformeerd. We houden jullie  op de hoogte! 2020-04-23 2020-09-24
diverse theaters diverse theaters
3.5 2

BERICHT VAN DE PRODUCENT

Beste bezoeker,

Wegens de maatregelen rondom het Corona virus worden evenementen in het hele land met meer dan honderd bezoekers afgelast. Helaas geldt dit ook voor onze theaterproducties. We hopen dat we de voorstelling op een later moment alsnog kunnen spelen.Iedereen die al een kaartje heeft gekocht zal door het betreffende theater worden geïnformeerd. We houden jullie  op de hoogte!

Meer over deze voorstelling

Opvliegers 5 Op Safari met gratis rang-upgrade

Opvliegers is een succesvolle reeks vriendinnencomedy’s over vier vriendinnen die midden in het leven staan en op het begin van (of al middenin) de overgang zitten. Een herkenbaar verhaal met komische momenten die ze samen meemaken tijdens hun vakanties. Een échte vriendinnencomedy over de fase (met alle ongemakken die daarbij horen) waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden. Opvliegers trekt elk seizoen gemiddeld 40.000 vrouwen naar het theater.

Boek kaarten voor Opvliegers 5 Op Safari en ontvang een gratis rang-upgrade! Bij theaters zonder rangen ontvang je 15% korting. 

Verhaal

‘Opvliegers 5: Op Safari’ is het vijfde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5! Loes (Rian Gerritsen), Joke (Anouk van Nes), Shirley (Joanne Telesford) en Moniek (Sandra Mattie) verliezen zich in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent.

Loes is gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad met als thema: ‘Lachend in de overgang’. Omdat het kan, plakken de vriendinnen daar meteen een kleine vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Moniek heeft een diagnose gekregen die veel impact op haar leven heeft. Het rare gevolg is echter wel dat ze alle angsten waar ze eerder last van had helemaal kwijt lijkt te zijn. Ze durft alles! Misschien zelfs wel iets te veel?

Shirley heeft de mannen volledig afgezworen. Ze zoekt naar antwoorden in het rijk der dieren en als een op hol geslagen Freek Vonk probeert ze al haar dierenkennis in praktijk te brengen. Of is dit juist een afleidingsmanoeuvre? Joke haar huis is afgebrand en krijgt daardoor de kans om alles opnieuw te doen, de inrichting, kleuren, garderobe. Dit zorgt voor een grote onzekerheid: wie is ze zelf eigenlijk op dit punt in haar leven? Keuzes zijn leuk, maar als je op ruim twee derde van je leven zit, wat is er dan écht belangrijk? Hou je alles zoals het was of moet alles voor één keer nog helemaal anders?

En Loes is verliefd, maar waar ze zich de afgelopen jaren als ‘oude fiets’ op de jongere mannen heeft gestort, is Nico 71 en miljonair. Is ze nu een jonge gold digger geworden of is het echte liefde? Heeft iets wel een toekomst als de buitenwereld er nu al zo veel van vindt? En een man van 71… hoe lang blijft dat nu eigenlijk leuk?

Overleven de vier vriendinnen de safari en zullen ze een echte neushoorn op de foto krijgen? Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase (met alle ongemakken die daarbij horen) waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Foto's & video's

6m73ze484fc7_landscape_067_3000.jpg
ycx3d1g8srol_landscape_067_3000.jpg
nkj30858m6z7_landscape_067_3000.jpg
jah3n108hxpv_landscape_067_3000.jpg
4 Foto's

Recensies (2)

4 5 1

Mooie voorstelling,ook gelachen. Maar het laatste stuk vond ik heel confronterend en niet zo fijn. Dit had ik niet verwacht wel jammer.

Mooie voorstelling,ook gelachen. Maar het laatste stuk vond ik heel confronterend en niet zo fijn. Dit had ik niet verwacht wel jammer.
- M
3 5 1

Ik vond de voorstelling erg heftig, hier was ik niet op voorbereid.( ik ging voor een avond grappig, luchtig amusement)

Ik vond de voorstelling erg heftig, hier was ik niet op voorbereid.( ik ging voor een avond grappig, luchtig amusement)
- Riky

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 23 april t/m 24 september 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
23 april 2020 in Zaantheater, Zaandam
24 april 2020 in Theater de Stoep, Spijkenisse
24 september 2020 in Theater de Storm, Winterswijk

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.
  • Bij theaters zonder rang geldt er een korting van 15% per kaart.
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners