€ 25,- VOORDEEL PER TICKET

Tickets voor On Your Feet! met € 25,- voordeel!

Goed nieuws voor de fans van Gloria Estefan, want de musical On Your Feet! is in het Beatrix Theater in Utrecht te zien. Een bruisende voorstelling boordevol Latin-pop hits van één van de grootste artiesten van de laatste decennia.

Boek nu tickets voor On Your Feet! met € 25,- voordeel per ticket! Deze actie is geldig voor alle voorstellingen t/m mei 2018. 

Je bestelt al tickets bij Theaterclub.nl vanaf € 30,-*!

Are you ready to party?

Het dak gaat er af bij het musicalspektakel On Your Feet! Stilzitten is onmogelijk! Het ritme en de onweerstaanbare dans krijgen je hoe dan ook te pakken. Ga los op alle wereldhits van Emilio en Gloria Estefan zoals, ‘Conga’, ‘Dr. Beat’ en ‘The Rhythm is gonna get you’. De musical die bruist van energie is alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Boek nu je kaarten en feest mee!

Gloria’s leven als rode draad

Naast de muziek is er ook aandacht voor het leven van Gloria Estefan. En dat van haar man Emilio, want zonder hem was het maar de vraag of haar successen net zo groot zouden zijn geweest. De twee hadden al vroeg een bijzondere chemie op zowel persoonlijk al muzikaal vlak. Dat leidde tot talloze hits, 100 miljoen verkochte albums en een bijzonder levensverhaal.

Een cast met soepele heupen

Op de muziek van Gloria Estefan moet natuurlijk energiek gedanst worden. Dat vraagt nogal wat van de acteurs, die naast een goede stem dus ook nog eens over soepele heupen moeten beschikken. Die hebben de producenten gelukkig gevonden in sterren als Vajèn van den Bosch (Gloria Estefan) en Jim Bakkum en Tommie Christiaan (afwisselend in de rol van Emilio Estefan).

Bestel nu je tickets voor On Your Feet! in het Beatrix Theater met € 25,- voordeel!

On Your Feet! is dé musical die je niet mag missen! Zorg er dus voor dat je niet achter het net vist en bestel vandaag nog je tickets voor On Your Feet! in het Beatrix Theater. Je bestelt al tickets vanaf € 30,-* bij Theaterclub.nl

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten