SLECHTS € 29,- PER KAART
STOPT! DEFINITIEF 5 AUGUSTUS

Tickets voor On Your Feet! voor slechts € 29,- per kaart

On Your Feet! stopt definitief. 

Na een jaar avond aan avond groot feest komt er op 5 augustus een eind aan het meest swingende musicalfeest van dit moment! Get ready to party, want straks is het feest voorbij in het Beatrix Theater Utrecht!

Boek nu tickets voor On Your Feet! en betaal slechts € 29,- per kaart , ongeacht welke rang! Deze actie is geldig voor alle voorstellingen t/m 5 augustus 2018.

Latin-pop hits van één van de grootste artiesten van de jaren ’80 en ‘90. Dat klinkt als een musical die je absoluut gezien moet hebben. Zeker als je fan bent van deze spectaculaire zangeres, moet je deze musical gezien hebben. Bestel daarom direct je tickets en bezoek snel deze adembenemende musical.

Are you ready to party?

Het dak gaat eraf bij het musicalspektakel On Your Feet! Stilzitten is daadwerkelijk onmogelijk! Het heerlijke ritme en de onweerstaanbare dansen krijgen je hoe dan ook te pakken. Hierdoor ga je los op alle wereldhits van Emilio en Gloria Estefan. Hieronder vallen nummers als ‘Conga’, ‘Dr. Beat’ en ‘The Rhythm Is Gonna Get You’. Deze musical bruist hierdoor van energie. Wil jij graag deze musical bezoeken? Deze musical is alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Boek nu je tickets en feest mee! ‘Are you ready to party?’

Gloria’s leven als rode draad

Naast de geweldige muziek is er tevens aandacht voor het leven van Gloria Estefan. Het levensverhaal van deze adembenemende zangeres vormt de rode draad van deze musical. Bovendien komt ook haar man Emilio aanbod. Het is namelijk nog maar de vraag of Gloria’s successen net zo groot zouden zijn geweest zonder Emilio. Al vroeg was er sprake van een bijzondere chemie tussen die twee. Die band vond plaats op zowel persoonlijk al muzikaal vlak. Dat leidde vervolgens tot talloze hits, 100 miljoen verkochte albums en een zeer bijzonder levensverhaal.

Cast met soepele heupen

Op de muziek van Gloria Estefan moet uiteraard energiek gedanst worden. Dat vraagt nogal wat van de cast. Zo moeten zij niet alleen een goede stem hebben. Het is overigens ook nog van belang dat de cast beschikt over soepele heupen. Gelukkig hebben de producenten dat talent gevonden in sterren als Vajèn van den Bosch (als Gloria Estefan), Jim Bakkum en Tommie Christiaan. De mannen wisselen elkaar af in de rol van Emilio Estefan.

Bestel nu je tickets voor On Your Feet! voor slechts € 29,- per kaart!

On Your Feet! is dé swingende musical die je niet mag missen en stopt definitief op 5 augustus! Zorg er daarom voor dat je niet achter het net vist en bestel vandaag nog je tickets voor On Your Feet! in het Beatrix Theater. Je betaalt bij Theaterclub.nl slechts € 29,- per kaart, ongeacht welke rang!

Voor reserveringen kun je altijd contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,45 p/m)

Lees minder
Bestel Kaarten