NOG 3 MUSICALS IN DE RACE VOOR AD PUBLIEKSPRIJS

9 januari 2020

De drie musicals die nog kans maken op de AD Publieksprijs voor Beste Musical zijn bekend. Het zijn Anastasia, Kinky Boots en Soldaat van Oranje. Deze musicals hebben in de voorronde van het Nederlandse publiek de meeste stemmen gekregen.

De drie finalisten behouden hun behaalde stemmen uit stemronde 1 in de finaleronde, die loopt van 13 januari tot en met 22 januari 2020. Het publiek kan nog tot 22 januari 19:00 uur via de website admusicalawards.nl een stem uitbrengen. Tijdens de liveshow van het Musical Awards Gala op 22 januari vanuit RAI Theater Amsterdam, uitgezonden door Avrotros op NPO1, kan er alleen nog via sms en een speciaal telefoonnummer gestemd worden. De winnaar van de AD Publieksprijs wordt live tijdens de tv-uitzending bekendgemaakt.

Stemmers van de publieksprijs maken ook kans op een leuke hoofdprijs, welke bestaat uit twee tickets voor elk van de volgende twaalf musicals: Showponies, Fun Home, Kinky Boots, Haal het doek maar op, Rocky Horror Show, Titanic, Anastasia, Tina – de Tina Turner Musical, Lazarus, Vietnam, Verliefd op Ibiza en Soldaat van Oranje. De prijswinnaar ontvangt na 22 januari een persoonlijk bericht.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Elke 2e kaart halve prijs

Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Gratis rang-upgrade
 

Verliefd op Ibiza

Diverse theaters

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Van 18 januari t/m 10 mei 2020 in verschillende theaters door heel Nederland.

Alle voorstellingen zijn gecanceld

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.