ap33o078zmnh_landscape_067_3000.jpg lxf36rc8m1zp_landscape_028_2700.jpg

NOG 3 MUSICALS IN DE RACE VOOR AD PUBLIEKSPRIJS

9 januari 2020

De drie musicals die nog kans maken op de AD Publieksprijs voor Beste Musical zijn bekend. Het zijn Anastasia, Kinky Boots en Soldaat van Oranje. Deze musicals hebben in de voorronde van het Nederlandse publiek de meeste stemmen gekregen.

De drie finalisten behouden hun behaalde stemmen uit stemronde 1 in de finaleronde, die loopt van 13 januari tot en met 22 januari 2020. Het publiek kan nog tot 22 januari 19:00 uur via de website admusicalawards.nl een stem uitbrengen. Tijdens de liveshow van het Musical Awards Gala op 22 januari vanuit RAI Theater Amsterdam, uitgezonden door Avrotros op NPO1, kan er alleen nog via sms en een speciaal telefoonnummer gestemd worden. De winnaar van de AD Publieksprijs wordt live tijdens de tv-uitzending bekendgemaakt.

Stemmers van de publieksprijs maken ook kans op een leuke hoofdprijs, welke bestaat uit twee tickets voor elk van de volgende twaalf musicals: Showponies, Fun Home, Kinky Boots, Haal het doek maar op, Rocky Horror Show, Titanic, Anastasia, Tina – de Tina Turner Musical, Lazarus, Vietnam, Verliefd op Ibiza en Soldaat van Oranje. De prijswinnaar ontvangt na 22 januari een persoonlijk bericht.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Carmina Burana

onbekend

Carmina Burana is uitgesteld naar november 2021.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners