Nederpop All Stars is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Nederpop All Stars

Boek nu tickets voor Nederpop All Stars!

Ben je op zoek naar musical tickets voor een van de meest spetterende muziekvoorstellingen van nu? Nederpop All Stars is een onvergetelijke voorstelling voor popliefhebbers van jong en oud. Bestel hier de musical tickets voor Nederpop All Stars en geniet van een muzikaal feest vol nostalgie en herkenning.

Boek nu kaarten voor deze trip down memory lane via Theaterclub.nl

Een muzikale voorstelling

Het begin van de jaren ‘80 draait om eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, de walkman, yuppies en ‘de bom’. Je bent voor of tegen. Het is ook de glansperiode van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn populairder dan ooit dankzij hun rebelse, aanstekelijke en vooral dansbare muziek. Reis met Nederpop All Stars mee terug naar de jaren ’80 waar deze bands de muzikale macht bepaalden.

De band en cast

Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramer en Marco Hoogland – goed voor vele hits met Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw – verzorgen een avond vol authentieke Nederlandstalige popmuziek, waarbij ook een paar recente popparels aan bod komen. Deze band van door de wol geverfde muzikanten wordt aangevuld met Erik Mesie en Henk Temming. Erik Mesie tekende met zijn band Toontje Lager voor hits als ‘Stiekem gedanst’, ‘Zoveel te doen’ en ‘Ben jij ook zo bang’. Henk Temming, oprichter, zanger en toetsenist van Het Goede Doel, veroverde de hitlijsten met klassiekers als ‘België’, ‘Vriendschap’ en ‘Alles Geprobeerd’. Samen nemen zij je mee op een muzikale road trip langs legendarische Nederpopklassiekers en vertellen je onderweg de meest smeuïge verhalen.

Een must voor popliefhebbers, jong en oud

Ben je een liefhebber van Nederlandstalige popmuziek? Laat deze musical tickets niet lopen, dit is een voorstelling die je absoluut niet mag missen. Deze muzikale theatervoorstelling zit vol met spetterende optredens en komische anekdotes.  Een avond waarin je je waant in de jaren 80 en geniet van de beste pop in je moederstaal.

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
19 januari 2018 t/m 9 juni 2018

Band:
Stefan de Kogel, Luc de Bruin (Alderliefste), Sander van Herk (Het Goede Doel), Robert Kramers (Alderliefste), Marco Hoogland (o.a. Alderliefste), Henk Temming (Het Goede Doel), Erik Mesie (Toontje Lager)

Voorwaarden:
*De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief eventuele verzendkosten per boeking. • De prijzen zijn afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Het aantal rangen aanwezig in het theater verschilt per locatie • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.