9963f2k87jcn_landscape_067_3000.jpg 9963f2k87jcn_landscape_028_2700.jpg

Nederpop All Stars

Diverse theaters

Nederpop All Stars is gestopt!

Lopende voorstellingen
Nederpop All Stars Boek nu tickets voor Nederpop All Stars! Ben je op zoek naar musical tickets voor een van de meest spetterende muziekvoorstellingen van nu? Nederpop All Stars is een onvergetelijke voorstelling voor popliefhebbers van jong en oud. Bestel hier de musical tickets voor Nederpop All Stars en geniet van een muzikaal feest vol nostalgie en herkenning. Boek nu kaarten voor deze trip down memory lane via Theaterclub.nl! MEER OVER DEZE VOORSTELLING 1970-01-01 2018-06-09
diverse theaters diverse theaters
0 0

Boek nu tickets voor Nederpop All Stars!

Ben je op zoek naar musical tickets voor een van de meest spetterende muziekvoorstellingen van nu? Nederpop All Stars is een onvergetelijke voorstelling voor popliefhebbers van jong en oud. Bestel hier de musical tickets voor Nederpop All Stars en geniet van een muzikaal feest vol nostalgie en herkenning.

Boek nu kaarten voor deze trip down memory lane via Theaterclub.nlMEER OVER DEZE VOORSTELLING

Meer over deze voorstelling

Een muzikale voorstelling

Het begin van de jaren ‘80 draait om eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, de walkman, yuppies en ‘de bom’. Je bent voor of tegen. Het is ook de glansperiode van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe MaarToontje Lager en Het Goede Doel zijn populairder dan ooit dankzij hun rebelse, aanstekelijke en vooral dansbare muziek. Reis met Nederpop All Stars mee terug naar de jaren ’80 waar deze bands de muzikale macht bepaalden.

De band en cast

Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramer en Marco Hoogland – goed voor vele hits met Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw – verzorgen een avond vol authentieke Nederlandstalige popmuziek, waarbij ook een paar recente popparels aan bod komen. Deze band van door de wol geverfde muzikanten wordt aangevuld met Erik Mesie en Henk Temming. Erik Mesie tekende met zijn band Toontje Lager voor hits als ‘Stiekem gedanst’, ‘Zoveel te doen’ en ‘Ben jij ook zo bang’. Henk Temming, oprichter, zanger en toetsenist van Het Goede Doel, veroverde de hitlijsten met klassiekers als ‘België’, ‘Vriendschap’ en ‘Alles Geprobeerd’. Samen nemen zij je mee op een muzikale road trip langs legendarische Nederpopklassiekers en vertellen je onderweg de meest smeuïge verhalen.

Een must voor popliefhebbers, jong en oud

Ben je een liefhebber van Nederlandstalige popmuziek? Laat deze musical tickets niet lopen, dit is een voorstelling die je absoluut niet mag missen. Deze muzikale theatervoorstelling zit vol met spetterende optredens en komische anekdotes.  Een avond waarin je je waant in de jaren 80 en geniet van de beste pop in je moederstaal.

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 19 april 2021 t/m 9 juni 2018

Bekijk hier de gehele speellijst
19 april 2021 in ,
19 januari t/m 9 juni 2018 in ,

Cast: Stefan de Kogel, Luc de Bruin (Alderliefste), Sander van Herk (Het Goede Doel), Robert Kramers (Alderliefste), Marco Hoogland (o.a. Alderliefste), Henk Temming (Het Goede Doel), Erik Mesie (Toontje Lager)

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief eventuele verzendkosten per boeking
  • De prijzen zijn afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
  • Het aantal rangen aanwezig in het theater verschilt per locatie
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners