mse3zb58a8e9_landscape_067_3000.jpg evd30i18luxk_landscape_028_2700.jpg

NATIONAAL THEATERWEEKEND HEEFT GROOT SUCCES GEBOEKT!

15 januari 2020

Van 24 t/m 26 januari 2020 vindt voor de vijfde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met 300 voorstellingen, ruim 150 gratis activiteiten in 80 theaters, is het Nationaal Theaterweekend met recht het leukste weekend van het jaar te noemen. Wie neem jij mee?

Voor slechts €10,-* per kaart kan je naar een voorstelling in een theater bij jou in de buurt. Ga zitten en laat je verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen!

En dat het Theaterweekend een unieke belevenis is voor iedereen blijkt uit de kaartverkoop. Er zijn al 50.000 kaarten verkocht en vele voorstellingen zijn al uitverkocht. Wil jij erbij zijn, wees er dan snel bij!

Bekijk snel alle deelnemende theaters een voorstellingen op www.nationaaltheaterweekend.nl

In samenwerking met Nationaal Theaterweekend mogen we 3×2 kaarten weggeven voor een geselecteerd aantal theatervoorstellingen op 24, 25 en 26 januari. Wil jij kans maken op deze unieke prijs? Ga dan snel naar www.theaterclub.nl/winactie en geef jouw voorkeur door! Wie weet word jij tijdens het Nationaal Theaterweekend in stijl opgehaald en thuisgebracht door de speciale Nationaal Theaterweekend taxi!

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Carmina Burana

onbekend

Carmina Burana is uitgesteld naar november 2021.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners