NATIONAAL THEATERWEEKEND HEEFT GROOT SUCCES GEBOEKT!

15 januari 2020

Van 24 t/m 26 januari 2020 vindt voor de vijfde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met 300 voorstellingen, ruim 150 gratis activiteiten in 80 theaters, is het Nationaal Theaterweekend met recht het leukste weekend van het jaar te noemen. Wie neem jij mee?

Voor slechts €10,-* per kaart kan je naar een voorstelling in een theater bij jou in de buurt. Ga zitten en laat je verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen!

En dat het Theaterweekend een unieke belevenis is voor iedereen blijkt uit de kaartverkoop. Er zijn al 50.000 kaarten verkocht en vele voorstellingen zijn al uitverkocht. Wil jij erbij zijn, wees er dan snel bij!

Bekijk snel alle deelnemende theaters een voorstellingen op www.nationaaltheaterweekend.nl

In samenwerking met Nationaal Theaterweekend mogen we 3×2 kaarten weggeven voor een geselecteerd aantal theatervoorstellingen op 24, 25 en 26 januari. Wil jij kans maken op deze unieke prijs? Ga dan snel naar www.theaterclub.nl/winactie en geef jouw voorkeur door! Wie weet word jij tijdens het Nationaal Theaterweekend in stijl opgehaald en thuisgebracht door de speciale Nationaal Theaterweekend taxi!

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Tot € 15,- korting

We Will Rock You

Diverse theaters

Exclusief te zien t/m 16 februari 2020 in diverse theaters door heel Nederland! Boek nu kaarten en ontvang tot € 15,- korting!

€ 20,- voordeel

Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 24,15!

Nieuw in Nederland!

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.