y7y3nvc87f7q_landscape_067_3000.jpg y7y3nvc87f7q_landscape_028_2700.jpg

Nachtraven

Transformatorhuis Westergas Amsterdam, Amsterdam

Nachtraven is gestopt!

Lopende voorstellingen
Nachtraven De wereld komt met een klap tot stilstand. Je bent op jezelf aangewezen. De stad is donker en verlaten. In de verte brandt nog een licht. NACHTRAVEN brengt de dansers van Ish Dance Collective en de musici van Het Balletorkest samen in een voorstelling die alleen in deze tijd van Corona kon ontstaan. Een voorstelling over hoe je op jezelf wordt teruggeworpen als de trein plotseling tot stilstand komt. Over het individu tegenover de massa. Over het ongemak en de humor van nieuwe vormen van contact. Exclusief in het Transformatorhuis van Westergas ontvangen we 100 mensen per voorstelling in de setting van een Parijse nachtclub. Beleef van dichtbij een eclectische mix van Hiphop, Break en Experimental Dance en klassieke muziek. Blackstreet meets Igor Stravinsky.    Cast: Feadan McCall, Lucinda Wessels, Oscar Starink, Thomas Krikken, Tyrone Menig, Arnold Put,  Noa Koch, Sarah Ouakrat, Marie-Cécile de Wit, Juan Pedro Martínez, Marije Slot, Ina Hesse, Joris Wiener, Janet Morgan, Maud van Daal, Ward Assmann, Christiaan Beumer, Erwin ter Bogt, Erik Torrenga, Bram Peeters, Joao Mendes Canelas, Marijn Migchielsen, Helfred van der Veen, Peter de Vries, Richard Jansen en Jet Sprenkels. Marco Gerris, Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch: regie, concept en muzieksamenstelling Mike den Ottolander, lichtontwerp Stichting Orkestkeuken, realisatie 2020-09-18 2020-09-26
Transformatorhuis Westergas Amsterdam, Amsterdam Transformatorhuis Westergas Amsterdam, Amsterdam
0 0

De wereld komt met een klap tot stilstand. Je bent op jezelf aangewezen. De stad is donker en verlaten. In de verte brandt nog een licht.

NACHTRAVEN brengt de dansers van Ish Dance Collective en de musici van Het Balletorkest samen in een voorstelling die alleen in deze tijd van Corona kon ontstaan. Een voorstelling over hoe je op jezelf wordt teruggeworpen als de trein plotseling tot stilstand komt. Over het individu tegenover de massa. Over het ongemak en de humor van nieuwe vormen van contact.

Exclusief in het Transformatorhuis van Westergas ontvangen we 100 mensen per voorstelling in de setting van een Parijse nachtclub. Beleef van dichtbij een eclectische mix van Hiphop, Break en Experimental Dance en klassieke muziek. Blackstreet meets Igor Stravinsky.   

Cast:
Feadan McCall, Lucinda Wessels, Oscar Starink, Thomas Krikken, Tyrone Menig, Arnold Put,  Noa Koch, Sarah Ouakrat, Marie-Cécile de Wit, Juan Pedro Martínez, Marije Slot, Ina Hesse, Joris Wiener, Janet Morgan, Maud van Daal, Ward Assmann, Christiaan Beumer, Erwin ter Bogt, Erik Torrenga, Bram Peeters, Joao Mendes Canelas, Marijn Migchielsen, Helfred van der Veen, Peter de Vries, Richard Jansen en Jet Sprenkels.

Marco Gerris, Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch: regie, concept en muzieksamenstelling

Mike den Ottolander, lichtontwerp

Stichting Orkestkeuken, realisatie

Meer over deze voorstelling

Toegang: € 25,-. Het eerste drankje is inbegrepen. De gasten van een reservering komen met elkaar aan een tafel te zitten. In verband met Corona vragen we u per huishouden een aparte reservering te maken.

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 9203 (€0,45 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Transformatorhuis Westergas Amsterdam, Amsterdam

Speeldata: Van 18 t/m 26 september 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
18 t/m 26 september 2020 in Transformatorhuis Westergas Amsterdam, Amsterdam

Cast: Feadan McCall, Lucinda Wessels, Oscar Starink, Thomas Krikken, Tyrone Menig, Abdelhadi Baaddi,  Noa Koch, Sarah Ouakrat, Marie-Cécile de Wit, Juan Pedro Martínez, Marije Slot, Ina Hesse, Joris Wiener, Janet Morgan, Maud van Daal, Ward Assmann, Christiaan Beumer, Erwin ter Bogt, Erik Torrenga, Bram Peeters, Joao Mendes Canelas, Marijn Migchielsen, Helfred van der Veen, Peter de Vries, Richard Jansen en Jet Sprenkels.

  • Marco Gerris, Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch: regie, concept en muzieksamenstelling
  • Mike den Ottolander, lichtontwerp
  • Stichting Orkestkeuken, realisatie

Prijs: De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Voorwaarden:

  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners