My Fair Lady is gestopt

Lopende voorstellingen
 

My Fair Lady

Tot € 20,- korting op kaarten My Fair Lady!

My Fair Lady wordt door velen beschouwd als één van de beste musicals ooit gemaakt. 13 mei speelt My Fair Lady haar laatste voorstelling en staan onder andere Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel en Sjoukje Hooymaayer voor de laatste keer op de bühne om dit geweldige verhaal op te voeren voor jou! Wil je dit niet missen? Dan hebben wij nu een fijne afscheidsaanbieding voor jou:

2 kaarten = € 10,- korting per kaart
3 kaarten = € 15,- korting per kaart
4 of meer kaarten = € 20,- korting per kaart

Wacht niet te lang met boeken en pak deze laatste kans! 

Van eenvoudig meisje tot een heuse lady

Het verhaal van My Fair Lady is alom bekend. Voor degenen onder ons die dit verhaal echter nog niet kennen, bespreken wij het hier in het kort. My Fair Lady speelt zich af in het Londen van 1912. De excentrieke professor Higgins neemt een weddenschap aan om het eenvoudige bloemenmeisje Eliza Doolittle om te toveren tot een echte lady. Dit betekent dat zij de etiquette moet leren en perfect Engels moet gaan spreken. Kortom, een hele uitdaging dus!

Zoals gezegd is het niet bepaald een eenvoudige opdracht voor de professor. Daarnaast helpt het ook niet dat Doolittle als het ware het hart op de tong heeft. Toch slaagt professor Higgins erin om zijn doel te bewerkstelligen. Tijdens dit lange proces lijkt het erop dat de twee karakters naar elkaar toe groeien. Hierdoor loopt het verhaal uiteindelijk toch anders af dan je in eerste instantie had verwacht.

Eén van de beste musicals ooit geschreven

Volgens kenners is My Fair Lady één van de beste musicals ooit gemaakt. Het zal je daarom niet verbazen dat deze musical wereldwijd vertolkt is sinds de première op Broadway in 1956. Zo is dit verhaal ook eerder in Nederland verschenen. Dit keer gaat een nieuwe, frisse cast My Fair Lady opnieuw naar diverse theaters brengen in Nederland. Dat belooft een bijzondere voorstelling. Je wilt uiteraard deze unieke kans niet laten schieten. Bestel daarom snel tickets voor deze musical. My Fair Lady staat nog tot en met 13 mei 2018 op de planken in Rotterdam, Almere en Amsterdam.

Lovende reacties

Ben jij nog wat sceptisch over deze musical? Laat je dan overtuigen door de vele lovende reacties. Hieronder vind je een selectie van de diverse recensies van My Fair Lady:

**** ‘Lust voor oog en oor’ – Telegraaf

**** ‘My Fair Lady met bakken liefde en plezier gemaakt’ – Theaterkrant.nl

**** ‘Ga ‘als het effe kan’ My Fair Lady de komende maanden bewonderen!’ – Musicalworld

*** ‘Uitstekend dansend en zingend ensemble – Volkskrant

Wil jij deze cast My Fair Lady zien vertolken?

Met Theaterclub.nl kan jij een van de laatste voorstellingen bewonderen. Bestel tickets voor Rotterdam, Almere of Amsterdam. Als je tickets besteld bij Theaterclub.nl, dan ben je altijd verzekerd van een plaats. Je kunt tot 10 kaarten per reservering bestellen, dus neem gerust je vrienden en familie mee naar deze bijzondere musical!

Speeldata & locaties

25-4 t/m 29-4: Nieuwe Luxor Theater – Rotterdam
1-5 t/m 3-5: Kunstlinie Almere Flevoland – Almere
8-5 t/m 13-5: Koninklijk Theater Carré – Amsterdam

Voor vragen en reserveringen kun je telefonisch contact opnemen via 088 – 550 0120.

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
24 oktober t/m 13 mei

Duur:
± 3 uur inclusief pauze

Cast:
Esmée Dekker als Eliza, Chris Tates als Professor Higgins, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont, Ellen Röhrman, Esther van Boxtel en vele anderen.

Voorwaarden:
*De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,55 transactiekosten en € 3,50 verzendkosten per boeking. • Maximaal 10 kaarten per reservering • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.