MUSICALSTERREN ZINGEN YOU’LL NEVER WALK ALONE ALS ODE AAN IEDEREEN

19 maart 2020

You’ll Never Walk Alone lijkt het themalied te worden waarmee mensen elkaar in deze coronacrisis een hart onder de riem steken. Musicalsterren hebben het nummer, dat oorspronkelijk uit de musical Carousel (1945) komt, samen vanuit hun eigen huis opgenomen als ode aan iedereen.

Meer dan 30 sterren deden mee, onder wie René van Kooten, William Spaaij, Willemijn Verkaik, Antje Monteiro, Richard Groenendijk, Tony Neef en Johnny Kraaijkamp. Het initiatief is afkomstig van tourmanager Rudy Hellewegen en Anastasia-acteur Steven Roox, die voor ‘Broadway op de Bank’ musicalartiesten bezochten om samen muziek te maken. Door de aangescherpte maatregelen kan dit niet meer, maar nu hebben de sterren filmpjes van zichzelf gemaakt die zijn samengeplakt in een videoclip.

`Samen zijn we sterk, we hebben een ongelofelijke groep artiesten bereid gevonden om vanuit hun eigen huiskamers een gezamenlijke song op te nemen: You’ll never walk alone – Rodgers & Hammerstein’, meldt Steven. Muziek maken is verbindend, troostend en hoopvol, vindt Rudy. ‘We zijn er nog, we zingen nog, en we hopen zo iedereen een steuntje in de rug te geven. Zoals je dat ook zo mooi ziet gebeuren in landen die in totale lockdown zijn.’

Op initiatief van 3FM-dj Sander Hoogendoorn is You’ll Never Walk Alone in de versie van Gerry & The Pacemakers op vrijdag 20 maart om 08.45 uur op verschillende radiozenders te horen. In Nederland draaien NPO Radio 1, Radio 2, 3FM, Radio 4, Radio 5, Radio Veronica, Radio 10 en 100% NL het nummer. In het buitenland gaat het om alle grote zenders in België, de Britse BBC-stations Radio 1 en Radio 2 en zenders uit Luxemburg, Bulgarije, Spanje, Duitsland en Oostenrijk.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Alle voorstellingen zijn gecanceld

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

Gratis rang-upgrade
 

Verliefd op Ibiza

Diverse theaters

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Van 18 januari t/m 10 mei 2020 in verschillende theaters door heel Nederland.

Elke 2e kaart halve prijs

Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.