MUSICALS NOG LANGER UITGESTELD VANWEGE CORONA VIRUS

16 maart 2020

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor musicals geldt nu dat alle voorstellingen tot en met maandag 6 april geschrapt worden (was eerst tot en met dinsdag 31 maart).

Voor Stage Entertainment Nederland betekent dit dat de musicals Anastasia, TINA en Lazarus tot nader order gecanceld zijn. Verzocht wordt geen contact op te nemen met Stage Entertainment en ticketing partner Eventim. Met alle bezoekers die kaarten voor een van de voorstellingen tot en met 6 april hebben gekocht, wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen om de kaarten naar een andere datum over te boeken.

Ditzelfde geldt voor de overige shows in AFAS Circustheater Scheveningen & Beatrix Theater Utrecht: Frans Bauer, OG3NE, Fred van Leer & Ernst Bobbie en de rest (AFAS Circustheater) en OG3NE & A Night Between the Stars (Beatrix Theater). Neem zelf geen contact op, er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen met alle bezoekers.

Voorstellingen die na 6 april gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen, dan wordt hierover contact opgenomen met alle bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht. Ook hier geldt: neem niet zelf contact op.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Elke 2e kaart halve prijs

Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Gratis rang-upgrade
 

Verliefd op Ibiza

Diverse theaters

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Van 18 januari t/m 10 mei 2020 in verschillende theaters door heel Nederland.

Alle voorstellingen zijn gecanceld

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.