jqg3e0g8njrd_landscape_067_3000.jpg ghh3kup8rn3e_landscape_028_2700.jpg

MUSICALS NOG LANGER UITGESTELD VANWEGE CORONA VIRUS

16 maart 2020

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor musicals geldt nu dat alle voorstellingen tot en met maandag 6 april geschrapt worden (was eerst tot en met dinsdag 31 maart).

Voor Stage Entertainment Nederland betekent dit dat de musicals Anastasia, TINA en Lazarus tot nader order gecanceld zijn. Verzocht wordt geen contact op te nemen met Stage Entertainment en ticketing partner Eventim. Met alle bezoekers die kaarten voor een van de voorstellingen tot en met 6 april hebben gekocht, wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen om de kaarten naar een andere datum over te boeken.

Ditzelfde geldt voor de overige shows in AFAS Circustheater Scheveningen & Beatrix Theater Utrecht: Frans Bauer, OG3NE, Fred van Leer & Ernst Bobbie en de rest (AFAS Circustheater) en OG3NE & A Night Between the Stars (Beatrix Theater). Neem zelf geen contact op, er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen met alle bezoekers.

Voorstellingen die na 6 april gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen, dan wordt hierover contact opgenomen met alle bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht. Ook hier geldt: neem niet zelf contact op.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Carmina Burana

onbekend

Carmina Burana is uitgesteld naar november 2021.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners