€ 20,- KORTING PER TICKET

Christmas with the King met € 20,- korting per ticket

Wil jij naar Christmas with the King, maar vooral niet teveel betalen? Via Theaterclub.nl bestel je met korting kaartjes voor Christmas with the King. Via ons krijg je namelijk € 20,- korting per kaart.

Deze prachtige voorstelling staat in het teken van The King of Rock ’n Roll: niemand minder dan Elvis Presley. Volgens velen de beste Elvis-tribute ter wereld, Grahame Patrick, komt de bekende hits, ontroerende gospels en nog veel meer fraaie Elvis-nummers vertolken in AFAS Live te Amsterdam op 21, 22 en 23 december.

Via Theaterclub.nl bestel je nu Christmas with the King kaarten goedkoop met een dikke korting van maar liefst € 20,- per kaart. Bestel jouw kaarten vandaag nog!

Ook 40 jaar na zijn dood trekt Elvis nog volle zalen

De bestverkochte soloartiest allertijden is-ie en dat blijkt ook uit de talloze volle zalen die zijn muziek nog altijd trekt. Elvis Presley is tijdloos en spreekt ook in 2017 nog steeds jong en oud aan. Ook Grahame Patrick is groot fan. Na jarenlang in Las Vegas te hebben opgetreden als Elvis, trekt hij nu door de zalen met Christmas with the King, een bonte verzameling Elvis-nummers. Hij zingt, danst en ademt Elvis Presley en is klaar om Amsterdam te overtuigen.

Kerstmis met Elvis Presley in Amsterdam

De show staat bol van de hits en Grahame Patrick vertolkt ze met verve. Inclusief de destijds controversiële dans- en heupbewegingen van Elvis Presley. Het decor is prachtig en de sfeer wordt fenomenaal. Voor de traditional gospels die Patrick gaat brengen, heeft hij het Stamps Quartet uitgenodigd. Het wordt een bijzondere Kerstmis dit jaar!

Bestel nu met korting kaartjes voor Christmas with the King

Bij Theaterclub.nl krijg je € 20,- korting per kaart voor Christmas with the King. Je kunt kaartjes bestellen voor 21, 22 en 23 december en de korting geldt voor staanplaatsen, de tribune en het balkon. We zien je graag in Amsterdam!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten