The Music of Simon & Garfunkel

Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

The Music of Simon & Garfunkel is gestopt

Lopende voorstellingen
 

The Music of Simon & Garfunkel

Prijs vanaf € 53,50

1 mei 2019 in Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Met 10,- korting naar The Music of Simon & Garfunkel

De muziek van Simon & Garfunkel is legendarisch. Op 1 mei 2019 verzorgt de Simon & Garfunkel Rivival Band samen met een strijkersensemble een uniek optreden in het Concertgebouw in Amsterdam.

Mis het niet en boek nu gelijk je kaarten via Theaterclub.nl en ontvang € 10,- korting per kaart!

Eerbetoon aan Simon & Garfunkel in Concertgebouw

Alle grote hits van het duo komen voorbij en de voorstelling is daarmee een ware ode aan de unieke stijl en de uitzonderlijke klasse van Simon & Garfunkel. De kwaliteit van The Simon & Garfunkel Revival Band is uitzonderlijk hoog. Ze benaderen het geluid van de ‘echte’ Simon & Garfunkel op een verbluffende manier. Niet voor niets weten fans al jaren massaal de weg naar hun concerten te vinden. Om de voorstelling van de groep in het Concertgebouw extra cachet te geven, wordt ook dit jaar een extra segment strijkers aan de band toegevoegd zodat de wereldberoemde evergreens van Simon en Garfunkel nog specialer klinken. In combinatie met de bijzondere locatie maakt dit van de voorstelling in Amsterdam een onvergetelijke belevenis.

Meerdere instrumenten

Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de muzikale talenten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Op verzoek van de vele fans in Nederland keren ze daarom – samen met het strijkersensemble – eenmalig terug naar het prestigieuze podium van het Concertgebouw. Op uitmuntende wijze vult het gezelschap een avond met de heerlijke muziek van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel. Er bestaat onder kenners geen twijfel over: De zang van leadzangers Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. Ze bespelen daarnaast ook nog eens begenadigd op meerdere instrumenten. Daarmee zijn alle ingrediënten aanwezig voor een spectaculair optreden.

Concertgebouw

Tijdens ‘The Music of Simon & Garfunkel’ vertolkt de tribute band alle wereldberoemde hits van Simon & Garfunkel. Onder meer ‘Scarborough Fair’ en ‘Bright Eyes’, maar ook klassiekers als ‘Mrs. Robinson’, ‘The Boxer’, ‘The Sound of Silence’ en het opzwepende ‘Cecilia’. De ‘echte’ Simon & Garfunkel gingen al in 1970 uit elkaar. Het duo gaf hierna nog slechts enkele concerten buiten Europa. Dankzij de The Simon & Garfunkel Revival Band kan het Nederlandse publiek nu eindelijk weer van hun grandioze muziek genieten. En bovendien in de prachtige ambiance van het Concertgebouw. De voorstelling ‘The Music of Simon & Garfunkel’ op dinsdag 4 december in Amsterdam mag je dan ook zeker niet missen!

Kaarten voor The Music of Simon & Garfunkel

Op 1 mei 2019 verzorgt de Simon & Garfunkel Rivival Band samen met een strijkersensemble een uniek optreden in het Concertgebouw in Amsterdam. Boek  je kaarten via Theaterclub.nl en ontvang € 10,- korting per kaart!

Foto's & video's

3 Foto's

Recensies en Awards

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Locatie:
Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Speeldata:
Woensdag 1 mei 2019

Aanvang:
20:15 uur

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten en maximaal € 3,60 verzendkosten per bestelling.
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.