MAMMA MIA!

Beatrix Theater, Utrecht

MAMMA MIA!

Prijs vanaf € 35,-

Geldig op geselecteerde voorstellingen t/m 29 december 2019

€25,- voordeel per kaart voor MAMMA MIA

Boek nu kaarten voor MAMMA MIA! en ontvang €25,- voordeel per kaart! Geldig voor alle shows t/m 29 december 2019.

Al meer dan 60 miljoen mensen lieten zich verrassen door de hartveroverende show van MAMMA MIA! Ook in Nederland is het een hit met al meer dan 300.000 verkochte kaarten! Bruisend, energiek, romantisch, vrolijk en ontroerend!

Geniet met elkaar van bekende nummers als ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me,  Knowing You’, ‘Super Trouper’ en natuurlijk ‘Mamma Mia’.

Reserveer nu en ontvang € 25,- voordeel per kaart! Geldig voor voorstellingen t/m 29 december 2019. Actie loopt van 2 t/m 15 september, wees er dus snel bij! 

Een moeder. Een dochter. Drie mogelijke vaders.

Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen komen de bruiloft bezoeken en halen samen met Donna herinneringen op uit hun tijd als zangtrio Donna and the Dynamo’s. Ze zingen alle bekende hitjes van ABBA zoals ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’, en natuurlijk ‘Mammia Mia’.

Cast

De cast van MAMMA MIA! bestaat uit Antje Monteiro, Jolijn Henneman en nog vele anderen. Wie die anderen zijn blijft vooralsnog een verrasssing, maar deze cast van sterren zal absoluut niet teleurstellen! Deze cast zal je meevoeren op een heerlijke feel-good rit vol met prachtig gezongen ABBA-nummers. De cast laat je alle emoties voelen die Donna en Sophie ook voelen, en je zult flink lachen om alle hilariteit die zich op het toneel afspeelt.

Kaarten voor MAMMA MIA! met voordeel

MAMMA MIA! betekent voor iedereen plezier. Koop kaarten voor MAMMA MIA! bij Theaterclub.nl en heb een gezellige avond vol leuke grappen, goede muziek, en liefde. Geniet van MAMMA MIA! en boek nu via Theaterclub.nl en ontvang € 25,- voordeel per kaart! Geldig voor geselecteerde voorstellingen t/m 29 december 2019! Deze actie loopt tot slechts 15 september, dus wees er snel bij! Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier alle voorstellingen!

Foto's & video's

13 Foto's

Recensies en Awards (10)

★★★★☆
4 5 1
Musical blijft vrolijk hitfeestje

★★★★☆
4 5 1
ABBA-formule nog niet uitgewerkt

★★★☆☆
3 5 1
Mamma Mia! blijft een fijne musical

★★★☆☆
3 5 1
Antje Monteiro knalt in ABBA feestje Mamma Mia!

★★★☆☆
3 5 1
Nieuwe Mamma Mia! is een jukebox met de juiste liedjes

★★★★★
5 5 1
Wát hebben mijn kleindochter Lieke, en ik enorm genoten van deze musical. Via postcodeloterij hadden we 2 kaartjes, helemaal vooraan , naast de orkestbak, gewonnen. Het was een écht oma kleindochter feestje.

★★★★★
5 5 1
De hele musical is 1 groot feest, iedereen staat te genieten op het podium en het dak gaat eraf in de zaal. Na het slotapplaus danste en zong iedereen mee in dez aal. Een absolutie aanrader, wij gaan nóg een keer

★★★★★
5 5 1
Fantastische show die je alleen maar energie geeft. Je hebt gewoon moeite om stil in je stoel te blijven zitten. Het verhaal is vrij dun, maar hier ga je heen voor de bekende nummers, de dans en de geweldige stem van Antje!
Lees alle recensies

★★★★★
5 5 1
Enorm energieke musical, geweldig om mee te maken!

★★★★★
5 5 1
Wat een feest deze musical. Heerlijke hits die je moeiteloos mee kunt zingen. Antje schittert in haar rol als Donna. Echt een aanrader!
Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Locatie:
Beatrix Theater, Utrecht

Speeldata:
T/m 29 december 2019.

Cast: 
Antje Monteiro, Jolijn Henneman, Sophia Wezer, Hilke Bierman, Soy Kroon en vele anderen.

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 7,20 servicekosten en € 1,05 garderobetoeslag en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending).
  • Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • Geldig op geselecteerde voorstellingen t/m 29 december 2019.
  • Geldig voor premium stoelen, rang 1 en rang 2.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Maak je avond compleet met

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.