€ 5,- VOORDEEL PER KAART

MAMMA MIA! met € 5,- voordeel per kaart!

Geniet als eerste van dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. Wees er als eerste bij: de voorpremières van MAMMIA MIA! zijn vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Boek nu je kaarten voor voorstellingen t/m 7 oktober via Theaterclub.nl en ontvang € 5,- voordeel per kaart! MAMMA MIA! gaat 23 september in première!

Boek nu eenvoudig en snel kaarten voor MAMMA MIA! via Theaterclub.nl

MAMMA MIA!, dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen

MAMMA MIA! is een liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie gaat binnenkort trouwen, en Donna wordt geconfronteerd met haar bruisende verleden met maar liefst drie voormalige liefdes. Sophie wil graag dat haar echte vader haar weggeeft op haar bruiloft, maar wie is het? Ze gaat proberen uit te vinden wie van de drie mannen haar mag weggeven. Donna’s beste vriendinnen komen de bruiloft bezoeken en halen samen met Donna herinneringen op uit hun tijd als zangtrio Donna and the Dynamo’s. Ze zingen alle bekende hitjes van ABBA zoals ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’, en natuurlijk ‘Mammia Mia’.

Cast

De cast van MAMMA MIA! bestaat uit Antje Monteiro, Jolijn Henneman en nog vele anderen. Wie die anderen zijn blijft vooralsnog een verrasssing, maar deze cast van sterren zal absoluut niet teleurstellen! Deze cast zal je meevoeren op een heerlijke feel-good rit vol met prachtig gezongen ABBA-nummers. De cast laat je alle emoties voelen die Donna en Sophie ook voelen, en je zult flink lachen om alle hilariteit die zich op het toneel afspeelt.

Kaarten voor MAMMA MIA! met voordeel

MAMMA MIA! betekent voor iedereen plezier. Omdat MAMMA MIA! zo’n hitmusical is, en omdat de voorpremières maar kort draaien, wordt verwacht dat het snel gaat uitverkopen! Wees er dus gauw bij. Koop kaartjes voor MAMMA MIA! bij Theaterclub.nl en heb een gezellige avond vol leuke grappen, goede muziek, en liefde. Geniet als eerste van MAMMA MIA! en boek nu je kaarten via Theaterclub.nl met € 5,- voordeel per kaart! Geldig voor voorstellingen t/m 7 oktober!

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? bekijk hier alle voorstellingen!

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten