MAMMA MIA!

Prijs vanaf € 37,76

Geldig op geselecteerde voorstellingen t/m 31 mei 2019

Elke 2e kaart halve prijs voor MAMMA MIA!

16 maart is het wederom Nationale Vriendinnendag. Een leuk moment om stil te staan bij jullie vriendschap en waar kan dat beter dan bij de musical MAMMA MIA! Geniet met elkaar van bekende nummers als ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me,  Knowing You’, ‘Super Trouper’ en natuurlijk ‘Mamma Mia’. Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z’n leven bij deze swingende musical.

Reserveer nu en ontvang iedere 2e kaart voor de helft van de prijs! Geldig voor geselecteerde voorstellingen t/m 31 mei 2019.

Je boekt alléén deze maand (t/m 31 maart) kaarten met vriendinnenvoordeel dus wees er snel bij!

MAMMA MIA!, dé feel-good show

Met de mega hits van ABBA, die briljant worden verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben MAMMA MIA! in hun hart gesloten. Ook in Nederland is het een hit met al meer dan 300.000 verkochte kaarten!

MAMMA MIA! is een liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie gaat binnenkort trouwen, en Donna wordt geconfronteerd met haar bruisende verleden met maar liefst drie voormalige liefdes. Sophie wil graag dat haar echte vader haar weggeeft op haar bruiloft, maar wie is het? Ze gaat proberen uit te vinden wie van de drie mannen haar mag weggeven. Donna’s beste vriendinnen komen de bruiloft bezoeken en halen samen met Donna herinneringen op uit hun tijd als zangtrio Donna and the Dynamo’s. Ze zingen alle bekende hitjes van ABBA zoals ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’, en natuurlijk ‘Mammia Mia’.

Cast

De cast van MAMMA MIA! bestaat uit Antje Monteiro, Jolijn Henneman en nog vele anderen. Wie die anderen zijn blijft vooralsnog een verrasssing, maar deze cast van sterren zal absoluut niet teleurstellen! Deze cast zal je meevoeren op een heerlijke feel-good rit vol met prachtig gezongen ABBA-nummers. De cast laat je alle emoties voelen die Donna en Sophie ook voelen, en je zult flink lachen om alle hilariteit die zich op het toneel afspeelt.

Kaarten voor MAMMA MIA! met voordeel

MAMMA MIA! betekent voor iedereen plezier. Koop kaarten voor MAMMA MIA! bij Theaterclub.nl en heb een gezellige avond vol leuke grappen, goede muziek, en liefde. Geniet van MAMMA MIA! en boek nu je kaarten via Theaterclub.nl en ontvang iedere 2e kaart voor de helft van de prijs! Geldig voor geselecteerde voorstellingen t/m 4 mei 2019! Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? bekijk hier alle voorstellingen!

Foto's & video's

12 Foto's

Recensies en Awards (10)

★★★★☆
4 5 1
Musical blijft vrolijk hitfeestje

★★★★☆
4 5 1
ABBA-formule nog niet uitgewerkt

★★★☆☆
3 5 1
Mamma Mia! blijft een fijne musical

★★★☆☆
3 5 1
Antje Monteiro knalt in ABBA feestje Mamma Mia!

★★★☆☆
3 5 1
Nieuwe Mamma Mia! is een jukebox met de juiste liedjes

★★★★★
5 5 1
Wát hebben mijn kleindochter Lieke, en ik enorm genoten van deze musical. Via postcodeloterij hadden we 2 kaartjes, helemaal vooraan , naast de orkestbak, gewonnen. Het was een écht oma kleindochter feestje.

★★★★★
5 5 1
De hele musical is 1 groot feest, iedereen staat te genieten op het podium en het dak gaat eraf in de zaal. Na het slotapplaus danste en zong iedereen mee in dez aal. Een absolutie aanrader, wij gaan nóg een keer

★★★★★
5 5 1
Fantastische show die je alleen maar energie geeft. Je hebt gewoon moeite om stil in je stoel te blijven zitten. Het verhaal is vrij dun, maar hier ga je heen voor de bekende nummers, de dans en de geweldige stem van Antje!
Lees alle recensies

★★★★★
5 5 1
Enorm energieke musical, geweldig om mee te maken!

★★★★★
5 5 1
Wat een feest deze musical. Heerlijke hits die je moeiteloos mee kunt zingen. Antje schittert in haar rol als Donna. Echt een aanrader!
Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m).

Locatie:
Beatrix Theater, Utrecht

Speeldata:
T/m 31 mei 2019.

Cast: 
Antje Monteiro, Jolijn Henneman, Sophia Wezer, Hilke Bierman, Soy Kroon en vele anderen.

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 7,15 servicekosten en € 1,05 garderobetoeslag en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending).
  • Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • Geldig op geselecteerde voorstellingen t/m 31 mei 2019.
  • Geldig voor zowel rang 1 als rang 2.
  • Deze actie is geldig t/m 31 maart 2019.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.