Lonneke Dort: Want laten we wel wezen is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Lonneke Dort: Want laten we wel wezen

Kaartjes voor deze theaterpersoonlijkheid in de dop

Afgelopen april won ze de AKF Sonneveldprijs tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival, met een prachtig juryrapport en steengoede recensies over haar optreden. De show van toen breidt ze momenteel uit tot een programma van een uur. En niemand minder dan theaterkoning Wil van der Meer helpt haar daarbij. Ook hij is diep onder de indruk van het bijzondere talent van Lonneke. “Je hangt aan haar lippen, zonder dat zij bij je op schoot gaat zitten. Een devil in disguise die de wereld een warm hart toedraagt, maar hem niet per se mooier maakt dan hij is.”

Kaartjes voor deze droogkomische show koop je bij Theaterclub.nl

De jonge cabaretière lijkt op het eerste gezicht een vriendelijke vrouw met een innemende charme. Een beetje verlegen zelfs misschien. En dat is ze ook. Het publiek voelt zich snel bij haar op het gemak. Maar dan ontpopt ze zich als een onconventionele theaterpersoonlijkheid die op een ongebruikelijke manier datzelfde publiek naar zich toe trekt met intrigerende observaties over het leven. Je wordt meegezogen in haar blik op de wereld, die altijd weerbarstiger blijkt te zijn dan je had kunnen bedenken.

Boek nu eenvoudig en snel kaartjes op Theaterclub.nl

Waar kennen we Lonneke Dort van?

Lonneke is vooral bekend geworden nadat zij in 2017 de AKF Sonneveldprijs won tijdens het Amsterdam Kleinkunst Festival. Een begeerde prijs die Lonneke met veel plezier in ontvangst nam.  Zij werd geprezen om haar prikkelende kijk op verschillende levensthema’s, maar vooral de sterke liedteksten zijn haar specialiteit. Lonneke wordt in haar show ondersteund door acteur en regisseur Wil van der Meer, bekend van Filmpje!, Sint en TiTa Tovenaar. Deze zomer tourt Lonneke in een dubbel met Maarten van den Berg.

“Lonneke Dort heeft maar weinig nodig om je haar zwartgallige wereld in te trekken. En wat belangrijker is: het voelt helemaal echt wat ze doet” – Parool

Kaartjes voor deze nieuwe comédienne mag je niet aan je voorbij laten gaan

Lonneke Dort: Want laten we wel wezen is een show vol sarcasme en cynische humor, hilarische anekdotes, pijnlijk herkenbare sketches en muzikale ondersteuning van niemand minder dan Lonneke zelf. Kortom: een avond die je absoluut niet mag missen. Koop je kaartjes voor Lonneke Dort: Want laten we wel wezen en maak de eerste solovoorstelling van deze nieuwbakken cabaretier mee.

Benieuwd naar nog meer voorstellingen? Bekijk ons aanbod op Theaterclub.nl!

 

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
23 januari 2018 t/m 20 mei 2018

Met:
Lonneke Dort

Voorwaarden:
*Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.