2e KAART HALVE PRIJS

Elke tweede kaart halve prijs voor The Lion King!

Het is feest bij The Lion King! Na anderhalf jaar en ruim 600 voorstellingen, heeft The Lion King inmiddels 1 miljoen bezoekers getrokken. Ontvang t/m 5 augustus elke tweede kaart voor de halve prijs! The Lion King is de koning der musicals en hét theaterspektakel dat je niet wilt missen!

Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice kan het niet mis gaan. Dat wordt gegarandeerd een buitengewoon spectaculaire avond. Dus wacht niet langer en ga snel een bezoekje inplannen voor deze bijzondere musical. Deze musical is geschikt voor jong en oud.

 

Een verhaal over moed, vriendschap en hoop

The Lion King is een enorm bekend verhaal. Dankzij de spectaculaire decors en het mooie verhaal is de musical versie de alom bekroonde koning der musicals.  The Lion King vertelt het verhaal van de leeuwenwelp Simba. Deze jonge leeuw wordt door zijn kwaadaardige oom Scar verraden. Nadat zijn oom de macht heeft gegrepen, besluit de jonge leeuw om de jungle in te vluchten.

Daar begint hij aan een lange reis op weg naar volwassenheid. Deze reis is vol gevaren, maar ook gevuld met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen. Kortom, een reis die Simba uiteindelijk terug doet keren naar waar hij vandaan komt. Hij zal daar zijn rechtmatige plek op de troon opeisen. Het verhaal van Simba is dus eigenlijk een verhaal over moed, vriendschap en natuurlijk over hoop.

Met Theaterclub tickets zit jij vooraan!

De musical The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Met een indrukwekkend decor, prachtige kostuums en jong talent in de hoofdrollen wordt het publiek meegenomen naar een andere wereld. Bovendien is de hele cast indrukwekkend goed in het uitbeelden van alle diverse dieren die het podium betreden. Dankzij hits als ‘Can you feel the love tonight’, ‘Circle of Life’ en ‘Hakuna Matata’ zit je bovendien gegarandeerd op het puntje van je stoel. Wat wil je nog meer?

Ontvang elke tweede kaart voor de halve prijs op alle shows t/m 5 augustus!

Boek nu je tickets voor The Lion King bij Theaterclub.nl en ontvang elke tweede kaart voor de halve prijs! Deze actie is geldig op alle shows t/m 5 augustus 2018, dus ook in de zomervakantie . Mis het niet en boek nu je tickets via Theaterclub.nl.

Voor reserveringen kun je altijd contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,45 p/m).

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten