GRATIS RANG- UPGRADE

Tickets Disney’s The Lion King met gratis rang-upgrade!

Disney’s The Lion King is de Koning der Musicals en hét theaterspektakel dat je niet wil missen! Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice.

Boek nu je kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en ontvang een gratis rang-upgrade! Je bestelt dus een 1e rang ticket voor de prijs van een 2e rang ticket! Deze actie is geldig voor de voorstellingen t/m april. 

Een verhaal over moed, vriendschap en hoop

Disney’s The Lion King is de alom bekroonde koning der musicals. Het vertelt het verhaal van de leeuwenwelp Simba, die door zijn kwaadaardige oom Scar verraden wordt. Nadat zijn oom de macht gegrepen heeft, vlucht de jonge leeuw de jungle in en begint aan een lange reis op weg naar volwassenheid. Een reis vol gevaren, maar ook met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen. Een reis die hem uiteindelijk terug doet keren naar waar hij vandaan komt, om daar zijn rechtmatige plek op de troon op te eisen.

Met Theaterclub tickets zit jij vooraan!

De musical Disney’s The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Met een indrukwekkend decor, prachtige kostuums, jong talent in de hoofdrollen en hits als ‘Can you feel the love tonight’, ‘Circle of Life’ en ‘Hakuna Matata’ zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel.

Ontvang een gratis rang-upgrade!

Boek nu je kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en ontvang een gratis rang-upgrade! Deze actie is geldig voor alle voorstellingen t/m april. Mis het niet en boek nu je tickets via Theaterclub.

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten