Disney’s The Lion King

Prijs vanaf € 50,12

Geldig op voorstellingen t/m 30 april 2019

Elke tweede kaart halve prijs voor The Lion King!

Met familievoordeel naar The Lion King! Beleef deze zomer de Koning der Musicals, ga met het hele gezin naar The Lion King! Boek jouw tickets voor de shows t/m 30 april 2019 en ontvang iedere 2e kaart voor de helft van de prijs! Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice kan het niet mis gaan. Dat wordt gegarandeerd een buitengewoon spectaculaire avond. Dus wacht niet langer en ga snel een bezoekje inplannen voor deze bijzondere musical. Deze musical is geschikt voor jong en oud.

Een verhaal over moed, vriendschap en hoop

The Lion King is een enorm bekend verhaal. Dankzij de spectaculaire decors en het mooie verhaal is de musical versie de alom bekroonde koning der musicals.  The Lion King vertelt het verhaal van de leeuwenwelp Simba. Deze jonge leeuw wordt door zijn kwaadaardige oom Scar verraden. Nadat zijn oom de macht heeft gegrepen, besluit de jonge leeuw om de jungle in te vluchten. Daar begint hij aan een lange reis op weg naar volwassenheid. Deze reis is vol gevaren, maar ook gevuld met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen. Kortom, een reis die Simba uiteindelijk terug doet keren naar waar hij vandaan komt. Hij zal daar zijn rechtmatige plek op de troon opeisen. Het verhaal van Simba is dus eigenlijk een verhaal over moed, vriendschap en natuurlijk over hoop.

Met Theaterclub tickets zit jij vooraan!

De musical The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Met een indrukwekkend decor, prachtige kostuums en jong talent in de hoofdrollen wordt het publiek meegenomen naar een andere wereld. Bovendien is de hele cast indrukwekkend goed in het uitbeelden van alle diverse dieren die het podium betreden. Dankzij hits als ‘Can you feel the love tonight’, ‘Circle of Life’ en ‘Hakuna Matata’ zit je bovendien gegarandeerd op het puntje van je stoel. Wat wil je nog meer?

Ontvang elke tweede kaart voor de halve prijs op alle shows t/m 30 april

Boek nu je tickets voor The Lion King bij Theaterclub.nl en ontvang elke tweede kaart voor de halve prijs! Deze actie is geldig op alle shows t/m 30 april 2019. Mis het niet en boek nu je tickets via Theaterclub.nl.

Foto's & video's

8 Foto's

Recensies en Awards (8)

★★★★★
5 5 1
Ik ben met mijn vrouw zuster en zwager naar de voorstelling geweest en hebben GENOTEN van een prachtig spectakel en het overtrof onze verwachtingen. in EEN woord GEWELDIG!!!!!!

★★★★★
5 5 1
Wat een fantastische show! Adembenemende kostuums en een prachtig decor. Voor kinderen een beleving die ze nooit zullen vergeten.

★★★★★
5 5 1
Wat een prachtige voorstelling, echt genoten van de avond.
Lees alle recensies

★★★★★
5 5 1
wat een fantastische voorstelling! van het begon tot eind boeiend! je wordt gelijk omarmd door de acteurs en de muziek het was echt ge-wel-dig! ik wil nog wel een keer...…..

★★★★★
5 5 1
We hebben de eerste Serie van de Lion king gezien en die vonden we fantastisch. Maar deze verhaal vonden we ook leuk we hebben er echt van genoten.

★★★★★
5 5 1
Een geweldige voorstelling! Lange tijd niet zoiets leuks gezien. Alleen en dat is heel jammer stonden de luidsprekers weer veel te hard. Maar dat schijnt de gewoonte te zijn in dat theater, daarom ga ik er ook nooit meer naar toe, behalve dan de |Lion King.

★★★★★
5 5 1
Leuke warme voorstelling. Hopelijk kunnen we nog een keer gaan.

★★★★★
5 5 1
hallo wij zijn bij de voorstelling geweest en was echt prachtig, maar heb een vraag is de cd ook via internet te bestellen,ik wil hem kado doen ,en zou hem graah willen bestellen mvgr t firing
Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m).

Locatie:
AFAS Circustheater Scheveningen

Aanvang:
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag om 20:00 uur
Zaterdag om 15:00 en 19:30 uur
Zondag om 12:00 en 16:00 uur

Cast:
Naidjim Severina, Gaia Aikman en vele anderen

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 7,15 servicekosten, exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending).
  • Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • Geldig op voorstellingen t/m 30 april 2019.
  • Geldig voor zowel rang 1 als rang 2.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.