GRATIS RANG- UPGRADE

Tickets Disney’s The Lion King met gratis rang-upgrade!

Disney’s The Lion King is de koning der musicals en hét theaterspektakel dat je niet wilt missen! Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice kan het niet mis gaan. Dat wordt gegarandeerd een buitengewoon spectaculaire avond. Dus wacht niet langer en ga snel een bezoekje inplannen voor deze bijzondere musical. Deze musical is geschikt voor jong en oud.

Boek nu je tickets voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en ontvang gratis een rang-upgrade! Dit houdt in dat je een 1e rang ticket voor de prijs van een 2e rang ticket kan bestellen!

Deze actie is geldig voor geselecteerde voorstellingen t/m juni. Dus twijfel niet langer en bestel nu tickets voor deze verbluffende musical.

Een verhaal over moed, vriendschap en hoop

Disney’s The Lion King is een enorm bekend verhaal. Dankzij de spectaculaire decors en het mooie verhaal is de musical versie de alom bekroonde koning der musicals. The Lion King vertelt het verhaal van de leeuwenwelp Simba. Deze jonge leeuw wordt door zijn kwaadaardige oom Scar verraden. Nadat zijn oom de macht heeft gegrepen, besluit de jonge leeuw om de jungle in te vluchten.

Daar begint hij aan een lange reis op weg naar volwassenheid. Deze reis is vol gevaren, maar ook gevuld met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen. Kortom, een reis die Simba uiteindelijk terug doet keren naar waar hij vandaan komt. Hij zal daar zijn rechtmatige plek op de troon opeisen. Het verhaal van Simba is dus eigenlijk een verhaal over moed, vriendschap en natuurlijk over hoop.

Met Theaterclub tickets zit jij vooraan!

De musical Disney’s The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Met een indrukwekkend decor, prachtige kostuums en jong talent in de hoofdrollen wordt het publiek meegenomen naar een andere wereld. Bovendien is de hele cast indrukwekkend goed in het uitbeelden van alle diverse dieren die het podium betreden. Dankzij hits als ‘Can you feel the love tonight’, ‘Circle of Life’ en ‘Hakuna Matata’ zit je bovendien gegarandeerd op het puntje van je stoel. Wat wil je nog meer?

Ontvang een gratis rang-upgrade!

Boek nu je tickets voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en ontvang een gratis rang-upgrade! Deze actie is geldig voor geselecteerde voorstellingen tot en met juni. Mis het niet en boek nu je tickets via Theaterclub.nl.

Voor vragen en reserveringen kun je altijd contact opnemen via 088 – 550 0120.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten