The Lion King

AFAS Circustheater, Scheveningen

The Lion King is gestopt

Lopende voorstellingen

The Lion King

Prijs vanaf € 50,17

Nog te zien t/m 21 juli 2019!

The Lion King stopt écht! Nog 2 weken te zien!

The Lion King stopt definitief op 21 juli! Dé best bezochte musical in Nederland ooit speelt zijn laatste weken in het AFAS Circustheater Scheveningen. Dit is echt je laatste kans op een blijvende herinnering samen met je familie of vrienden. Mis dit niet, boek nu kaarten en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs! 

Het Nederlandse theaterpubliek sloot de Leeuwenkoning voorgoed in hun hart en bekroonde de show twee keer met de Publieksprijs ‘Beste Musical’. Het grootste theater succes van Nederland ga je zeker de komende tien jaar niet meer meemaken. Pak nu je kans om nog één keer samen te genieten van de Koning der Musicals!

Een verhaal over moed, vriendschap en hoop

The Lion King is een enorm bekend verhaal. Dankzij de spectaculaire decors en het mooie verhaal is de musical versie de alom bekroonde koning der musicals.  The Lion King vertelt het verhaal van de leeuwenwelp Simba. Deze jonge leeuw wordt door zijn kwaadaardige oom Scar verraden. Nadat zijn oom de macht heeft gegrepen, besluit de jonge leeuw om de jungle in te vluchten. Daar begint hij aan een lange reis op weg naar volwassenheid. Deze reis is vol gevaren, maar ook gevuld met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen. Kortom, een reis die Simba uiteindelijk terug doet keren naar waar hij vandaan komt. Hij zal daar zijn rechtmatige plek op de troon opeisen. Het verhaal van Simba is dus eigenlijk een verhaal over moed, vriendschap en natuurlijk over hoop.

Met Theaterclub tickets zit jij vooraan!

De musical The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Met een indrukwekkend decor, prachtige kostuums en jong talent in de hoofdrollen wordt het publiek meegenomen naar een andere wereld. Bovendien is de hele cast indrukwekkend goed in het uitbeelden van alle diverse dieren die het podium betreden. Dankzij hits als ‘Can you feel the love tonight’, ‘Circle of Life’ en ‘Hakuna Matata’ zit je bovendien gegarandeerd op het puntje van je stoel. Wat wil je nog meer?

Ontvang elke tweede kaart voor de halve prijs op alle shows t/m 21 juli

Boek nu je tickets voor The Lion King bij Theaterclub.nl en ontvang elke tweede kaart voor de halve prijs! Deze actie is geldig op alle shows t/m 21 juli 2019. Mis het niet en boek nu je tickets via Theaterclub.nl.

Foto's & video's

8 Foto's

Recensies (14)

★★★★★
5 5 1
Rafiki brengt Afrika tot leven

★★★★★
5 5 1
Magie op de Savanne

★★★★★
5 5 1
Fenomenale Lion King is met recht Koning der Musicals

★★★★☆
4 5 1
Smaakvol en inventief dierenspektakel

★★★★☆
4 5 1
The Lion King is een visueel spektakel zoals zelden vertoond

★★★★★
5 5 1
De allereerste Lion king gezien zeker 20 jaar terug toen genoten en nu weer een fantastische avond alleen het geluid van de muziek erg hard maar wat een mooie musical

★★★★★
5 5 1
Ik ben met mijn vrouw zuster en zwager naar de voorstelling geweest en hebben GENOTEN van een prachtig spectakel en het overtrof onze verwachtingen. in EEN woord GEWELDIG!!!!!!

★★★★★
5 5 1
Wat een fantastische show! Adembenemende kostuums en een prachtig decor. Voor kinderen een beleving die ze nooit zullen vergeten.
Lees alle recensies

★★★★★
5 5 1
Wat een prachtige voorstelling, echt genoten van de avond.

★★★★★
5 5 1
wat een fantastische voorstelling! van het begon tot eind boeiend! je wordt gelijk omarmd door de acteurs en de muziek het was echt ge-wel-dig! ik wil nog wel een keer...…..

★★★★★
5 5 1
We hebben de eerste Serie van de Lion king gezien en die vonden we fantastisch. Maar deze verhaal vonden we ook leuk we hebben er echt van genoten.

★★★★★
5 5 1
Een geweldige voorstelling! Lange tijd niet zoiets leuks gezien. Alleen en dat is heel jammer stonden de luidsprekers weer veel te hard. Maar dat schijnt de gewoonte te zijn in dat theater, daarom ga ik er ook nooit meer naar toe, behalve dan de |Lion King.

★★★★★
5 5 1
Leuke warme voorstelling. Hopelijk kunnen we nog een keer gaan.

★★★★★
5 5 1
hallo wij zijn bij de voorstelling geweest en was echt prachtig, maar heb een vraag is de cd ook via internet te bestellen,ik wil hem kado doen ,en zou hem graah willen bestellen mvgr t firing

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Locatie:
AFAS Circustheater Scheveningen

Datum:
Dinsdag t/m zondag en te boeken voor voorstellingen t/m 21 juli 2019.

Aanvang:
Dinsdag t/m donderdag om 19:30 uur
Vrijdag om 20:00 uur
Zaterdag om 15:00 en 19:30 uur (let op: bij uitzondering om 20:15 uur)
Zondag om 12:00 en 16:00 uur

Wegens de aard van de voorstelling dien je uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de voorstelling in de zaal aanwezig te zijn. Daarna worden de deuren gesloten en is er slechts beperkt toegang tot de zaal.

Cast:
Naidjim Severina, Gaia Aikman, Thandazile Soni, Jorrit Ruijs, David Goncalves, Barry Beijer en vele anderen

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 7,20 servicekosten, exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending).
  • Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • Geldig op voorstellingen t/m 21 juli 2019.
  • Geldig voor premium stoelen, rang 1 en rang 2.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.