TICKETS VANAF € 59,85 *
DINER- ARRANGEMENT € 16,50

Koop hier je tickets voor Disney’s The Lion King

Op zoek naar musical tickets voor een van de meest onvergetelijke theaterproducties ooit? Dan hebben we goed nieuws voor je! Disney’s The Lion King draait namelijk exclusief in het AFAS Circustheater in Scheveningen en jij kunt erbij zijn!

Bestel nu je kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en boek er vrijblijvend een burger keuzemenu bij in restaurant Le Cirque. Je krijgt dan van ons een gratis kopje koffie of thee na. Dit maakt je avondje uit pas echt compleet! 

Een verhaal over moed, vriendschap en hoop

Disney’s The Lion King is de alom bekroonde koning der musicals. Het vertelt het verhaal van de leeuwenwelp Simba, die door zijn kwaadaardige oom Scar verraden wordt. Nadat zijn oom de macht gegrepen heeft, vlucht de jonge leeuw de jungle in en begint aan een lange reis op weg naar volwassenheid. Een reis vol gevaren, maar ook met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen. Een reis die hem uiteindelijk terug doet keren naar waar hij vandaan komt, om daar zijn rechtmatige plek op de troon op te eisen.

Met Theaterclub tickets zit jij vooraan!

De musical Disney’s The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Met een indrukwekkend decor, prachtige kostuums, jong talent in de hoofdrollen en hits als ‘Can you feel the love tonight’, ‘Circle of Life’ en ‘Hakuna Matata’ zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel.

Naar keuze: burgermenu in Le Cirque voor maar € 16,50

Ontspannen genieten en zonder haast op tijd voor de voorstelling. Le Cirque, gelegen op het Circusplein in het AFAS Circustheater, is de perfecte locatie om voor de musical te dineren.

Het menu biedt de keuze uit 3 heerlijke burgers met huisgemaakte friet:

  • Beefburger met zuidafrikaanse BBQ saus, ui, augurk en spek – op een harde witte bol
  • Zalmburger met grove ravigottesaus, knapperige frisée sla, ui en tomaat – op een brioche bol
  • Kikkererwt/quinoaburger (v) met tomatenchutney en gegrilde little gem sla – op een donkere bol
  • Koffie of thee na

Je kunt het menu vrijblijvend bijboeken voor maar € 16,50 p.p.

Boek dus nu kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en boek een diner-arrangement in Le Cirque erbij voor een compleet avondje uit!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten