TICKETS VANAF € 30,45*

Liesbeth List de Musical: tickets v.a. € 30,45*

Eindelijk, een avondvullend eerbetoon aan één van Nederlands meest geliefde zangeressen: Liesbeth List! Met natuurlijk volop muziek, maar ook met een meeslepend verhaal door haar intense leven.

De musical toert door het land en is nog tot januari 2018 te zien in de theaters.

Bestel nu je Liesbeth List de Musical tickets bij de Theaterclub. Je hebt al een stoel in het theater vanaf € 30,45* per kaartje!

Het leven van la List

Met het adembenemende levensverhaal van Liesbeth List kun je met gemak drie voorstellingen vullen. De makers van deze musical hebben de meest intense en ontroerende momenten echter samengevat in één voorstelling. Het verhaal wordt dus geen moment saai, zoveel is zeker.

Opgroeien in mineur

Alleen haar jeugd is er al een met meer drama dan een gemiddeld mensenleven kent. Geboren in een jappenkamp, met een moeder die eenmaal na de bevrijding zelfmoord pleegt. En daarna haar vader en stiefmoeder die haar achterlaten op Vlieland, waarna ze gelukkig liefdevol wordt grootgebracht in een pleeggezin. En dat is dan nog maar het begin.

Met een hoofdrol voor de muziek

Gelukkig brengt de muziek uiteindelijk vele mooie momenten in haar leven. Haar carrière gaat goed van start, maar kent zeker ook moeilijke periodes. Liesbeth List heeft echter steeds weer creatieve zielsverwanten om haar heen, waardoor er aan het einde van de tunnel altijd weer licht schijnt. Ramses Shaffy, Jaqcues Brel, Frank Boeijen spelen zo naast hun deel in het verhaal ook een muzikale hoofdrol in de voorstelling.

Renée van Wegberg speelt Liesbeth List

We hebben al wat beelden van de voorstelling gezien en het is onvoorstelbaar hoe prachtig Renée van Wegberg de rol van Liesbeth List vertolkt. Maar ook de andere acteurs en actrices op het podium mogen er zijn. Zo zie je onder meer:

  • Michael Konings (Ramses Shaffy)
  • Jonathan Demoor (Robert Braaksma en Jacques Brel)
  • Johnny Barendsen (Cees Nooteboom)
  • Julia Berendse (dochter Elisa)

Ook de pers is lovend over deze fantastische voorstelling:

“Renée van Wegberg ideale vertolkster.” – Volkskrant
“Renée van Wegberg is stralend middelpunt” – Telegraaf
“De musical staat als een huis” – De Limburger
“Jonathan Demoor laat Jacques Brel van het toneel spatten” – NH Dagblad

Reserveer nu je Liesbeth List de Musical tickets!

Dan weet je zeker dat je deze bijzondere voorstelling zult meemaken. Je kunt door theaters in heel Nederland naar Liesbeth List de Musical. Tickets bestel je heel eenvoudig via deze website. De kaartjes zijn zelfs al verkrijgbaar vanaf € 30,45* dus wees er snel bij!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten