Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

Lazarus

Prijs vanaf € 24,15

Actie is geldig op voorstellingen t/m 27 maart 2020

Boek nu kaarten en ontvang €20,- voordeel per kaart!

In de film ‘The Man Who Fell To Earth’ uit 1973 speelde David Bowie de rol van Thomas Newton. Lazarus begint waar de film eindigt: in het appartement van Thomas Newton. Een man die zich onbegrepen voelt op aarde, wordt achtervolgd door een liefde uit zijn verleden en verlangt naar ontsnapping. Lazarus is must see theater! Bejubeld door de pers, door bezoekers gewaardeerd met een 8.1 en bekroond met 4 awards. Wacht niet langer als je deze adembenemend mooie voorstelling nog wilt zien. Lazarus is nog maar enkele weken te zien in Amsterdam.

Bestel nu hier je kaarten en ontvang  € 20,- voordeel per kaart!  Je bestelt al kaarten vanaf € 24,15! Zorg dat je erbij bent!

Fotografie: Jan Versweyveld

Briljante cast

‘Heroes’, ‘Changes’, ‘Life on Mars?’, ‘Absolute Beginners’ en vele andere Bowie-hits zijn de rode draad in Lazarus. De tijdloze songs worden in het Engels gezongen door een briljante cast, met onder meer Dragan Bakema als Thomas Newton en Noortje Herlaar in de rol van zijn assistente Elly. Ze worden begeleid door de zevenkoppige Lazarus-band die de muziek van wereldster Bowie laat schitteren.

Bowie Talks en unieke fototentoonstelling

In DeLaMar Theater Amsterdam kun je voorafgaand aan de voorstelling genieten van mooie extra’s: de unieke fototentoonstelling ‘Bowie in Concert’ en elke woensdag is er een speciale Bowie Talk met ‘Mr. Toppop’ en Bowie-kenner Ad Visser (19:15 – 19:40 uur).  Gratis toegankelijk voor Lazarus-bezoekers en een hele mooie voorbereiding op de voorstelling zelf.

Foto's & video's

6 Foto's

Recensies (1)

★★★★☆
4 5 1
De Nederlandse Lazarus is beter dan het origineel uit New York
Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Locatie:
DeLaMar Theater, Amsterdam

Speeldata:
Lazarus is t/m 5 april te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De actie is van toepassing op voorstellingen t/m 27 maart.

Aanvang:
Dinsdag t/m zaterdag – 20:00 uur
Zaterdag matinee – 16:00 uur
Zondag matinee – 15:00 uur
Zondagavond – 19:00 (en bij uitzondering om 20:00 uur)

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 7,20 servicekosten per kaart, exclusief € 1,85 orderkosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending).
  • Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • Geldig op voorstellingen t/m 27 maart 2020
  • Geldig op rang 1 en 2.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.

Maak je avond compleet met

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.