Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

Binnenkort in het theater!

Lazarus

Prijs vanaf € 36,95

Van 3 oktober 2019 t/m 5 april 2020 in DeLaMar, Amsterdam

Boek nu kaarten en ontvang de servicekosten cadeau!

Wegens groot succes zijn er 50.000 extra kaarten in verkoop genomen!

“Wild, fantastical, eye-popping. A surrealistic tour de force” – “Captivating, tense and emotional”. Zo wordt de musical Lazarus omschreven door gewaardeerd muziekblad The Rolling Stone en Radio Times. Lazarus is het laatste meesterwerk van pop-icoon David Bowie en komt als theatervoorstelling naar Nederland. Jij kunt er bij zijn!

Vanaf 3 oktober 2019 t/m 5 april 2020 te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Bestel nu hier je kaarten en ontvang de servicekosten t.w.v. € 7,20 per kaart cadeau!

Je bestelt al kaarten vanaf € 36,95! Zorg dat je erbij bent!

Musical Lazarus

Popster David Bowie was een audiovisuele kunstenaar, een stijlicoon, een fenomeen in vele gedaanten. Ongrijpbaar en onnavolgbaar. In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn laatste meesterstuk. Lazarus. Lazarus is zijn testament, zijn requiem, zijn muzikale totaalkunstwerk – in januari 2016 overleed hij. Het muziekblad Rolling Stone omschrijft Lazarus als “Wild, fantastical, eye-popping. A surrealistic tour de force.” Wegens grote belangstelling zijn er 50.000 extra kaarten in verkoop genomen!

Het programma

Van 3 oktober 2019 t/m 5 april 2020 is de sensationele musical Lazarus exclusief te bewonderen in Theater De La Mar. De cast zal legendarische Bowie hits ten gehore brengen, zoals: ‘Lazarus’, ‘It’s No Game’, ‘Dirty Boys’ en ‘Where Are We Now’? Naast bestaande nummers hoor je ook nieuwe liedjes. Deze zijn speciaal voor de musical geschreven. Je hoort prachtige versies van: ‘No Plan’, ‘Killing a Little Time’ en ‘When I Met You’. Deze nummers zijn eveneens te horen op het castalbum van de musical Lazarus.
Beleef nu zelf alle dromen, obsessie en verlangen van Thomas Newton in de musical Lazarus! Bestel nu je kaarten vanaf €36,95.

David Bowie

David Robert Jones (David Bowie) is een van de meest invloedrijke rockartiesten allertijden. Hij groeide op in Bromley (Londen) samen met zijn ouders, halfbroer en twee halfzussen. Op zestienjarige leeftijd stopte Bowie met school en werd zijn muzikale carrière geboren.
In de jaren zestig was hij zanger en saxofonist in diverse bandjes en in 1975 brak hij door in Amerika met het bekende nummer ‘Fame’. Na 3 jaar verhuisde Bowie naar Berlijn om van zijn cocaïne verslaving af te komen. In die tijd trouwde hij met zijn toenmalige vrouw Angie Bowie.
De 80’s brachten Bowie het meeste succes. Hij lanceerde legendarische hits zoals ‘Let’s dance’, ‘Dancing in the streets’ (met Mick Jagger) en ‘Tonight’ (met Tina Turner).

Vanaf 2004 kreeg Bowie steeds meer gezondheidsproblemen, maar scoorde hij nog hit na hit. Ook bracht hij diverse albums uit. In 2016 overleed hij in New York aan de gevolgen van kanker. Dit was net nadat de musical Lazarus in première ging.

Ivo van Hove

De Vlaamse Ivo van Hove is een zeer geliefd en bekend regisseur en directeur van het Internationaal Theater Amsterdam. Hij staat bekend om zijn successen met topacteurs als Jude Law en Bryan Cranston. Van Hove werkte in 2015 intensief samen met David Bowie aan de musical Lazarus.

In 2016 werd hij benoemd als Commandeur in de Kroonorde en werd hij laureaat 2015 van de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Algemene Culturele Verdiensten. In 2017 ontving hij enkele Franse theater prijzen. Ivo van hove is inmiddels 60 jaar oud, maar bouwt nog steeds aan een lange lijst vol triomfen, zowel nationaal als internationaal. De komende jaren gaan hem veel moois brengen. Zo openen, voor van Hove, in 2019 de deuren van The Metropolitan Opera in New York en in 2020 volgt op Broadway zijn nieuwe regie van West Side Story.

Gijs Naber

Gijs Naber werd in 1980 geboren in Vinkeveen en bracht hier zijn jeugd door. Na het afronden van de Havo volgde hij een opleiding aan de toneelacademie in Maastricht. Hij studeerde af in 2003.

Sinds 2007 is Gijs Naber verbonden aan het Ro Theater. Daar was hij onder meer te zien in Romeo en Julia, Baal, Koning Lear, Woest Water en in Leger. Naast deze theaterproductie staat Naber bekend om zijn rollen in kaskrakers als Zwartboek, Majesteit en De Heineken Ontvoering. Hij won in 2014 het Gouden Kalf voor Beste Acteur. Deze kreeg hij voor zijn rol in Aanmodderfakker.
Naast bekende theaterproducties en films staat Gijs Naber bekend om zijn rol in de succesvolle tv-serie Penoza. Hierin speelde hij drie seizoenen lang de rol van Storm.

Foto's & video's

2 Foto's

Recensies en Awards

Nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Locatie:
DeLaMar Theater, Amsterdam

Speeldata:
3 oktober 2019 t/m 5 april 2020

Aanvang:
Dinsdag t/m zaterdag – 20:00 uur
Zaterdag matinee – 16:00 uur
Zondag matinee – 15:00 uur
Zondagavond – 19:00 (en bij uitzondering om 20:00 uur)

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 7,20 servicekosten per kaart, exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending).
  • Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • Geldig op voorstellingen van 3 oktober 2019 t/m 5 april 2020.
  • Geldig op rang 1 en 2.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 2,90) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,50) per transactie in rekening gebracht.