Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

Lazarus

Prijs vanaf € 36,76

Van 2 januari t/m 5 april 2020

Boek nu kaarten en ontvang 20% voordeel per kaart!

Na New York en Londen is nu eindelijk de indrukwekkende musical van David Bowie te beleven in Amsterdam! Een bijzondere voorstelling die anders is dan alles wat je ooit eerder hebt gezien. Aangrijpend, rauw en vol visuele vondsten. Volgens de Volkskrant is de Nederlands versie “Beter dan het origineel uit New York”. Tot eind maart alleen te zien in DeLaMar Theater Amsterdam.

Bestel nu hier je kaarten en ontvang 20% voordeel per kaart!  Je bestelt al kaarten vanaf € 36,76! Zorg dat je erbij bent!

Fotografie: Jan Versweyveld

Alter ego

In Lazarus ontmoeten we Bowie’s alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als ‘Absolute Beginners’, ‘Changes’, ‘Heroes’ en ‘This is not America’. Ook hoor je het nummer Lazarus, dat op Bowie’s allerlaatste album Blackstar is uitgebracht. Dragan Bakema vertolkt de felbegeerde rol van Thomas Newton. Noortje Herlaar en Pieter Embrechts zijn naast Dragan Bakema te zien in Lazarus. Ook Thomas Cammaert, Holly Mae Brood, Shary-An Nivillac, Juliana Zijlstra en Jorrit Ruijs schitteren straks op het toneel van DeLaMar Theater.

Samen met Ivo van Hove

Lazarus is jouw kans om de scheppende kracht van deze fascinerende artiest te zien, te horen en te voelen. Bowie creëerde het stuk samen met Ivo van Hove. Van Hove, regisseur en directeur van Internationaal Theater Amsterdam, maakte over de wereld gelauwerde voostellingen met topacteurs als Jude Law en Bryan Cranston.

Het theaterevenement van het jaar

Lazarus is het theaterevenement van het jaar. Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster. Anders dan alles wat je ooit zag. Je hoort vele Bowie-hits zoals ‘Changes’, ‘Heroes’ en ‘Absolute Beginners’. Net als het origineel worden de nummers in het Engels gezongen met een speciaal samengesteld ‘Lazarus Band’ met topmuzikanten. Boek nu en mis het niet!

 

Foto's & video's

6 Foto's

Recensies (1)

★★★★☆
4 5 1
De Nederlandse Lazarus is beter dan het origineel uit New York
Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Locatie:
DeLaMar Theater, Amsterdam

Speeldata:
 Tot eind maart 2020

Aanvang:
Dinsdag t/m zaterdag – 20:00 uur
Zaterdag matinee – 16:00 uur
Zondag matinee – 15:00 uur
Zondagavond – 19:00 (en bij uitzondering om 20:00 uur)

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 7,20 servicekosten per kaart, exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending).
  • Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • Geldig op voorstellingen van 2 januari t/m 5 april 2020
  • Geldig op rang 1 en 2.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.

Maak je avond compleet met

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.