KAARTEN VANAF € 27,40

Kaartjes voor Late Lente: een hartstochtelijke verboden liefde

Mira Faber is een beroemde zangeres in de eindfase van haar carriere, Bow is een veelbelovende jonge pianist.  Zij is begin vijftig, hij pas in het midden van zijn twintigerjaren. Zij worden samengebracht door de muziek en het wordt de soundtrack van een spannende flirt. Maar wanneer deze flirt ontaardt in een heftige liefde, komt hun omgeving resoluut in actie. Ambities, reputaties en familiebanden dreigen de geliefden uiteen te drijven. Als dan ego’s botsen, maskers vallen en harten dreigen te breken, staat Mira voor het grootste dilemma van haar leven: zichzelf redden of eindelijk zichzelf worden…

Kaartjes voor Late Lente koop je eenvoudig en snel op Theaterclub.nl

Kaartjes voor Late Lente

Kaartjes voor  Late Lente nemen je mee in het verhaal van een opbloeiende liefdesrelatie tussen een jonge man en een vrouw van middelbare leeftijd. Late Lente is een brutale en pittige tragi-komedie over de worsteling tussen wat hoort en wat moet, tussen het hart en het hoofd, ambitie en affectie en over wat groeit tussen de oren én tussen de lakens. Met een verleden vol leugens en een toekomst vol plannen is de vraag: hoe red je elkaar en daarna jezelf?

De cast van Late Lente

De veelbelovende cast van Late Lente bestaat uit meerdere topacteurs van het Nederlandse toneel. De rol van de beroemde zangeres Mira Faber wordt vertolkt door Ellen Pieters, onder meer bekend van De Zangeres, Adèle en Wat Zien Ik?!. Guido Spek speelt haar jongere minnaar Bow in zijn rol als pianist. Deze Nederlandse acteur maakte zijn acteerdebuut in Goede Tijden Slechte Tijden, en speelde daarna één van de hoofdrollen in de musical ‘Hartsvrienden’, een Nederlandse versie van Blood Brothers. De verdere cast bestaat uit Sjoerd Pleijsier (Ciske De Rat, Turks Fruit), Julia Herfst (Eline Vere, The Full Monty) en Gina Bentvelsen.

Kaartjes voor Late Lente: mis ze niet

In Late Lente zal Ellen Pieters in haar rol als zangeres een aantal wereldberoemde nummers zingen, muzikaal begeleid door Guido Spek in zijn rol als pianist. Deze tragi-komedie over de worsteling tussen twee geliefdes belooft een avond vol passie en hartstocht te worden.

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier alle voorstellingen!

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten