3x klassieke concerten voor iedere muziekliefhebber

3x klassieke concerten voor iedere muziekliefhebber

Klassieke muziek is in! Je hoeft er helemaal geen verstand van te hebben om er helemaal in op te kunnen gaan. Daarom heeft de Theaterclub de meest bekende en meest indrukwekkende klassieke concerten in Nederland voor je op een rijtje gezet.

1

Carmina Burana

Dit is één van de meest bekende muziekstukken wereldwijd. Carmina Burana werd in 1935 gecomponeerd door de Duitse componist Carl Orff. Het stuk is deels gebaseerd op een middeleeuws (!) manuscript. Al is dat lang geleden, het muziekstuk is nog nooit zo levend geweest als nu. Het begin van Carmina Burana, het indrukwekkende ‘O Fortuna’ is regelmatig terug te horen in moderne films, commercials en (pop)muziek. Binnenkort reizen 150 musici door Nederland om dit meeslepende muziekstuk opnieuw live op te voeren! Daarmee is het direct de grootste uitvoering van Carmina Burana ooit.

Carmina Burana

(Nog geen beoordelingen)
Diverse theaters

Prijs vanaf € 34,-

2

The Star Wars Suite

De muziek uit de Star Wars filmreeks is impressive, laat staan wanneer dit live wordt opgevoerd door 150 topmusici. Eind dit jaar kun je dit meemaken tijdens een bijzonder eerbetoon aan John Williams, de man die soundtracks componeerde voor filmklassiekers als E.T., Jurassic Park, Indiana Jones en Harry Potter. Tijdens het concert The Star Wars Suite komen de mooiste muzikale hoogtepunten uit de filmserie voorbij. Denk aan bijvoorbeeld Princess Leia’s Theme of aan Duel of the Fates! Het voorprogramma is overigens ook niet mis. Dan speelt het orkest nummers uit Spider Man, Jaws, Schindler’s List en zelfs Game Of Thrones.

The Star Wars Suite

(Nog geen beoordelingen)
Diverse theaters

Prijs vanaf € 34,-

3

Verdi Requiem

Het Requiem van Verdi wordt bestempeld als de beste opera die Guiseppe Verdi (1813-1901) - een beroemde Italiaanse componist - ooit geschreven heeft. Het muziekstuk wordt vaak omschreven als ‘intens’. Zodra je de eerste noot hoort, word je volledig in ‘vervoering’ gebracht. Binnenkort is het Requiem van Verdi slechts 2x live te horen in Rotterdam en Amsterdam. 130 musici vertolken samen met beroemde solisten het iconische meesterwerk en dat zorgt voor muzikaal vuurwerk!

Verdi Requiem

(Nog geen beoordelingen)
Diverse theaters

Prijs vanaf € 44,-

Bekijk ook eens onze andere theatertips:

Elke 2e kaart cadeau

MAMMA MIA!

Beatrix Theater, Utrecht

Aan elk feest komt een eind, want de onweerstaanbare feel-good musical MAMMA MIA! stopt in december! Boek nu kaarten vanaf € 34,90.

Nieuw in Nederland!
Binnenkort in het theater!

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit gaat op 11 november in première. Zorg dat je erbij bent!

Tot € 15,- korting
Binnenkort in het theater!

We Will Rock You

Diverse theaters

Exclusief te zien van 28 november 2019 t/m 16 februari 2020 in diverse theaters door heel Nederland!

Servicekosten t.w.v. € 7,20 cadeau
Nu in het theater!

Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 36,95!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.