KINKY BOOTS THE MUSICAL TE ZIEN IN NEDERLANDSE BIOSCOPEN

14 januari 2020

Begin februari zal Kinky Boots The Musical in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Het gaat om een registratie van de musical in het Adelphi Theatre op West End, waar de show op 12 januari 2019 na ruim 1.400 voorstellingen voor de laatste keer werd opgevoerd.

Het verhaal gaat over Charlie, die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader erft.
Een faillissement lijkt onvermijdelijk, tot hij de dragqueen Lola leert kennen. Met een beetje medeleven en veel begrip leert dit onverwachte duo hun verschillen te omarmen en een lijn van unieke stevige stiletto’s te creëren.

Kinky Boots The Musical is op woensdag 5 februari te zien bij onder meer verschillende vestigingen van Pathé en Kinepolis. Ook is de Nederlandse versie van de musical met Jonathan Demoor, Naidjim Severina en Vajèn van den Bosch nog te bezoeken. Deze productie van De Graaf & Cornelissen is tot en met zondag 19 april in verschillende theaters te zien.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Tot € 15,- korting

We Will Rock You

Diverse theaters

Exclusief te zien t/m 16 februari 2020 in diverse theaters door heel Nederland! Boek nu kaarten en ontvang tot € 15,- korting!

€ 20,- voordeel

Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 24,15!

Nieuw in Nederland!

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.