Decembermaand cadeaumaand

Decembermaand cadeaumaand

Boek nu kaarten voor een van onderstaande voorstellingen en ontvang bij iedere bestelling t/m 31 december een gratis BladCadeau t.w.v. € 15,-. Met keuze uit meer dan 80 tijdschriften ontvang je wekenlang jouw favoriete tijdschrift in de bus. De giftbox is ook leuk voor onder de boom of om iemand mee te bedanken.

Het tijdschriftenabonnement stopt automatisch. Je ontvangt de giftbox uiterlijk binnen 7 werkdagen.

1

Anastasia

Ontvang € 15,- voordeel per kaart op voorstellingen t/m maart. Ga mee op de weergaloze reis door het verleden van het majestueuze Russische Keizerrijk tot de Roaring Twenties in Parijs.

Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Prijs vanaf € 32,05

2

TINA - De Tina Turner Musical

Ontvang 3 maanden gratis Tijschrift.nl t.w.v. € 30,- per bestelling. TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner herself. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’.

TINA - De Tina Turner Musical

(Nog geen beoordelingen)
Beatrix Theater, Utrecht

Prijs vanaf € 28,-

3

Soul Sisters

Ontvang tot € 15,75 korting per kaart. Geniet van het onnavolgbare repertoire van onder meer Tina Turner, Aretha Franklin, Diana Ross en Chaka Khan tijdens Soul Sisters.

Soul Sisters

(Nog geen beoordelingen)
Diverse theaters

Prijs vanaf € 27,25

4

Verliefd op Ibiza

Ontvang een gratis rang-upgrade. ‘Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven.

Verliefd op Ibiza

(Nog geen beoordelingen)
Diverse theaters

Prijs vanaf €34,-

5

The Cavern Beatles

Ontvang € 9,50 korting per kaart. Deze groep is dé tributeband van The Beatles. Niet alleen hun uiterlijk maar ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four.

The Cavern Beatles

Diverse theaters

Prijs vanaf € 29,50

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.