Karin Bloemen is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Karin Bloemen

Tickets voor Volle Bloei van Karin Bloemen koop je bij Theaterclub.nl!

Karin Bloemen keert dit seizoen terug met haar spectaculaire show ‘Volle Bloei’. Het programma staat garant voor een avond vol energie en inspiratie. Vol overgave zet Karin Bloemen haar talenten in om dit doel na te streven. Ze zingt uit de grond van haar hart en vele grappen worden gemaakt met haar gezicht. Het is een show zoals je die gewent bent van Karin Bloemen. Wie houdt er nu niet van Bloemen in volle bloei?

Boek nu eenvoudig en snel tickets voor Volle Bloei via Theaterclub.nl.

Volle bloei: een inspirerende en oogstrelende show

Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien voornamelijk in hun jonge jaren. Voor andere begint het leven pas na hun 40ste en er zijn ook mensen die pas echt bloeien al ze met pensioen zijn. Karin Bloemen zorgt er met haar inspirerende en oogstrelende show voor dat je na afloop weer helemaal opgeladen bent. Dankzij deze bijzondere cabaretvoorstelling kan jij er weer helemaal tegen aan. De bloei van je leven is nu!

In Volle Bloei speelt Karin onder andere een lerares Engels. Deze pittige tante slaat driftig en hard met haar aanwijsstok op het bord terwijl ze je uitlegt hoe jij ‘famous’ wordt. Dit onderdeel van haar act zal je ontzettend veel energie geven. Verder bespreekt Karin het ouder worden en het meedoen aan tv-programma Maestro. De rode draad van de show wordt vertegenwoordigd door alle verschillende liedjes die de revue passeren. Dus wacht niet langer en koop snel je kaartjes voor deze cabaretvoorstelling vol energie en spektakel.

De cast

Volle Bloei heeft verrassend genoeg meer castleden dan je zou denken. Dankzij de bewonderenswaardige creativiteit van Jan Aartzen schittert Karin in allerlei prachtige jurken. Verder staat niet alleen Karin Bloemen op de planken. Lokaal talent krijgt ook de mogelijkheid om een nummer te komen zingen. Op die manier probeert Karin ook talent dat nog in de knop zit tot volle bloei te laten komen. Door dit wisselende aspect van de cast is iedere show weer een totaal andere ervaring!

Tickets voor Volle Bloei

Volle Bloei is een inspirerende, oogstrelende en energieke show van Karin Bloemen. Dankzij deze cabaretvoorstelling zal jij je weer opgeladen voelen. Alsof je in de bloei van je leven staat! Koop kaartjes voor Volle Bloei bij Theaterclub.nl en laat je meeslepen in deze spectaculaire show vol muziek en vermaak.

Ben benieuwd naar andere voorstellingen? Werp dan een blik op het volledige aanbod van Theaterclub.nl!

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
9 februari 2018 t/m 23 april 2018

Met:
Karin Bloemen

Voorwaarden:
*Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.