q0t35gu8knd4_landscape_067_3000.jpg q0t35gu8knd4_landscape_028_2700.jpg

Karin Bloemen

Diverse theaters

Karin Bloemen is gestopt!

Lopende voorstellingen
Karin Bloemen Tickets voor Volle Bloei van Karin Bloemen koop je bij Theaterclub.nl! Karin Bloemen keert dit seizoen terug met haar spectaculaire show ‘Volle Bloei’. Het programma staat garant voor een avond vol energie en inspiratie. Vol overgave zet Karin Bloemen haar talenten in om dit doel na te streven. Ze zingt uit de grond van haar hart en vele grappen worden gemaakt met haar gezicht. Het is een show zoals je die gewent bent van Karin Bloemen. Wie houdt er nu niet van Bloemen in volle bloei? Boek nu eenvoudig en snel tickets voor Volle Bloei via Theaterclub.nl. 2018-02-09 2018-04-23
, ,
0 0

Tickets voor Volle Bloei van Karin Bloemen koop je bij Theaterclub.nl!

Karin Bloemen keert dit seizoen terug met haar spectaculaire show ‘Volle Bloei’. Het programma staat garant voor een avond vol energie en inspiratie. Vol overgave zet Karin Bloemen haar talenten in om dit doel na te streven. Ze zingt uit de grond van haar hart en vele grappen worden gemaakt met haar gezicht. Het is een show zoals je die gewent bent van Karin Bloemen. Wie houdt er nu niet van Bloemen in volle bloei?

Boek nu eenvoudig en snel tickets voor Volle Bloei via Theaterclub.nl.

Meer over deze voorstelling

Volle bloei: een inspirerende en oogstrelende show

Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien voornamelijk in hun jonge jaren. Voor andere begint het leven pas na hun 40ste en er zijn ook mensen die pas echt bloeien al ze met pensioen zijn. Karin Bloemen zorgt er met haar inspirerende en oogstrelende show voor dat je na afloop weer helemaal opgeladen bent. Dankzij deze bijzondere cabaretvoorstelling kan jij er weer helemaal tegen aan. De bloei van je leven is nu!

In Volle Bloei speelt Karin onder andere een lerares Engels. Deze pittige tante slaat driftig en hard met haar aanwijsstok op het bord terwijl ze je uitlegt hoe jij ‘famous’ wordt. Dit onderdeel van haar act zal je ontzettend veel energie geven. Verder bespreekt Karin het ouder worden en het meedoen aan tv-programma Maestro. De rode draad van de show wordt vertegenwoordigd door alle verschillende liedjes die de revue passeren. Dus wacht niet langer en koop snel je kaartjes voor deze cabaretvoorstelling vol energie en spektakel.

De cast

Volle Bloei heeft verrassend genoeg meer castleden dan je zou denken. Dankzij de bewonderenswaardige creativiteit van Jan Aartzen schittert Karin in allerlei prachtige jurken. Verder staat niet alleen Karin Bloemen op de planken. Lokaal talent krijgt ook de mogelijkheid om een nummer te komen zingen. Op die manier probeert Karin ook talent dat nog in de knop zit tot volle bloei te laten komen. Door dit wisselende aspect van de cast is iedere show weer een totaal andere ervaring!

Tickets voor Volle Bloei

Volle Bloei is een inspirerende, oogstrelende en energieke show van Karin Bloemen. Dankzij deze cabaretvoorstelling zal jij je weer opgeladen voelen. Alsof je in de bloei van je leven staat! Koop kaartjes voor Volle Bloei bij Theaterclub.nl en laat je meeslepen in deze spectaculaire show vol muziek en vermaak.

Ben benieuwd naar andere voorstellingen? Werp dan een blik op het volledige aanbod van Theaterclub.nl!

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: ,

Speeldata: Van 9 februari t/m 23 april 2018

Bekijk hier de gehele speellijst
9 februari t/m 23 april 2018 in ,

Cast: Karin Bloemen

Voorwaarden:

  • Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners