Joep Onderdelinden: Ooit is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Joep Onderdelinden: Ooit

Hilarisch topentertainer vraagt zich af of het OOIT nog goed komt

OOIT is een krakend nieuwe voorstelling van ras-verteller en entertainer Joep Onderdelinden. In OOIT zoekt Joep op zijn eigen absurde wijze, samen met zijn publiek het antwoord op de vragen: ‘Hoe blijf ik een blij ei?’ ‘Komt het OOIT nog goed?’ ‘En, was het OOIT eigenlijk beter?’

Boek nu eenvoudig en snel tickets voor Joep Onderdelinden: OOIT!

Cabaret op hoog niveau

Joep is bekend van veel kleine rollen in Nederlandse televisieprogramma’s en films.  Er zijn cabaretiers die hun grappen baseren op actualiteiten of bekend staan om hun grove grappen. Joep Onderdelinden staat bekend als een cabaretier die eigenlijk maar wat doet, maar toch hilarische avonden verzorgt.

De cabaretshow Joep Onderdelinden: OOIT staat voor een avond vol herkenbare humor

Koop kaartjes voor Joep Onderdelinden: OOIT bij Theaterclub.nl en ga met Joep opzoek naar de antwoorden op zijn vragen. Joep Onderdelinden: OOIT belooft een komische cabaretshow te worden. Joep is meerdere malen geroemd om zijn beeldende, hilarische manier van vertellen en wordt zelfs vergeleken met Toon Hermans, een van de grootste cabaretiers in Nederland.

Kaartjes voor Joep Onderdelinden: OOIT, wees er snel bij!

Deze hilarische cabaretshow is van start gegaan op 17 januari 2018, de kaartjes verkochten als zoete broodjes. De laatste keer Joep Onderdelinden: OOIT is al dichtbij: 21 april 2018 staat Joep voor het laatst met deze cabaretshow op het toneel. Wacht dus niet te lang met kaartjes kopen, je mag deze cabaretshow niet missen!

Benieuwd naar nog meer voorstellingen van Theaterclub.nl?

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
17 januari 2018 t/m 21 april 2018

Voorwaarden:
*De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief eventuele verzendkosten per boeking. • De prijzen zijn afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Het aantal rangen aanwezig in het theater verschilt per locatie • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.