Binnenkort in het theater!

Jesus Christ Superstar

Prijs vanaf € 39,50

Van 4 t/m 21 april 2019, verschillende locaties in Nederland

Ted Neeley schittert wederom in musical Jesus Christ Superstar

Ted Neeley staat inmiddels bekend om zijn ongekende vertolking van Jesus Christ in de gelijknamige Rockopera Jesus Christ Superstar. Een musical van niemand minder dan Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Samen met een geweldige cast en fenomenaal orkest zal Neeley wederom, in 2019, duizenden mensen van hun stoel blazen. Mis het niet, de voorverkoop is gestart!

Bestel nu je kaarten via Theaterclub.nl en ontvang tot € 15,- korting per kaart!

Het programma

Na staande ovaties en lovende reacties uit Italië, Zwitserland, Spanje en Portugal vervolgt de tour van de Rockopera zich door Nederland. De cast bestaat uit een sensationeel live orkest, wervelende dansers, en uitzonderlijk goede zangers. Het onbetwistbare middelpunt van de musical is natuurlijk Ted Neeley.

Tijdens deze musical klassieker zullen bijzondere uitvoeringen ten gehore worden gebracht van:

 • I Don’t Know How To Love Him
 • Superstar
 • Gethsemane

Speciaal voor deze uitvoering van de musical Jesus Christ Superstar is een cast samengesteld waar je u tegen zegt. Samen met Neeley zetten zij een ijzersterke Rockopera neer. Buiten Ted Neeley bestaat de cast uit:

 • Simona Distefano – Maria
 • Nick Maia – Judas
 • Paride Acacia – Annas
 • Andrea Di Persio – Pilatus
 • Giorgio Adamo – Simon
 • Francesco Mastroiann – Kajafas
 • Salvador Axel Berry Torris – Herodes
 • Mattia Braghero – Peter

De rockopera is van 4 t/m 21 april te zien in Amsterdam, Groningen, Den Haag en Breda.

Ted Neeley in Rockopera Jesus Christ Superstar

Ted Neeley werd in 1943 geboren in Texas binnen een zeer gelovig gezin. Hij kwam per toeval terecht in de film- en theaterwereld en speelde zijn eerste rol in de musical Hair. Vervolgens deed Neeley auditie voor de rol van Judas in de musical Jesus Christ Superstar en kreeg de rol. Omdat de musical een enorm succes was werd deze vertaald, naar de inmiddels niet meer weg te denken film uit 1972. Neeley had hierin de rol van Jezus en speelde de sterren van de hemel.

Inmiddels heeft Ted Neeley, het karakter Jezus, zo’n 5.000 keer gespeeld. Zijn passie voor deze rol levert dan ook ijzersterke recensies op zoals: “Neeley meesterlijk. Hij speelt geen Jezus, hij is Jezus”.

Ervaar nu zelf de meesterlijke prestaties van Ted Neeley in de musical Jesus Christ Superstar.

Andrew Lloyd Webber

Componist Andrew Lloyd Webber werd in 1948 geboren in Londen en studeerde aan de Universiteit van Oxford en het Royal College of Music. In 1970 brak hij door met het componeren van de musical Jesus Christ Superstar. Sindsdien is hij hiermee onlosmakelijk verbonden.

Webber componeerde ook de muziek voor wereldberoemde producties als Evita (met Madonna in de hoofdrol), The Phantom of the opera, Cats en The wizard of Oz en schreef veel filmmuziek.

Vandaag de dag bezit hij 6 theaters in London, heeft hij een eigen foundation en een productiemaatschappij.

Andrew Lloyd Webber werkte 33 jaar lang samen met tekstschrijver Tim Rice en vormden een ijzerster duo. Mede door deze samenwerking is de musical Jesus Christ Superstar een enorme hit geworden.

Speeldata & Locaties:

4 t/m 7 april 2019 – Martiniplaza, Groningen
12 t/m 14 april 2019 – AFAS live, Amsterdam
18 t/m 21 april 2019 – World Forum Theater, Den Haag

Tim Rice

Tim Rice werd in 1944 geboren in Amersham (Engeland). Hij begon in 1965 met het schrijven van songteksten en bleek al snel een uitzonderlijk talent. In hetzelfde jaar ontmoette hij Andrew Lloyd Webber en mede hierdoor kwam zijn carrière in een stroomversnelling terecht. Samen met Andrew schreef hij de musicals Jesus Christ Superstar en Evita en samen met wereldberoemd zanger Elton John, schreef hij de muziek van Disney’s The Lion King.

In de jaren 90 schreef Rice vooral songteksten voor andere Disney producties als Aladdin en Beauty and the Beast. Daarnaast ontving hij diverse awards en Oscars voor zijn voortreffelijke werk als tekstschrijver en kreeg hij een ster op de wereldberoemde Hollywood walk of fame. Bestel nu je kaarten via Theaterclub.nl en ontvang tot € 15,- korting per kaart!

 

Foto's & video's

2 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m).

Locatie:
Diverse locaties in Nederland

Speeldata:
4 t/m 21 april 2019

Voorwaarden:

 • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief maximaal € 2,90 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,50 voor reguliere postverzending)
 • Maximaal 10 kaarten per reservering.
 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
 • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
 • Wijzigingen voorbehouden.