€ 15,- KORTING PER TICKET

Jesus Christ Superstar in Amsterdam – nu met € 15 korting!

Echt waar, je leest het goed… de musical Jesus Christ Superstar komt tóch nog een keer terug naar Nederland! De voorstellingen in Rotterdam in 2017 zouden eigenlijk de laatste zijn, maar zowel de fans als de cast willen eigenlijk nog geen afscheid nemen. Daarom is de rockopera tijdens Pasen 2018 nogmaals te zien, dit keer in de AFAS Live in Amsterdam.

Kom ook naar Jesus Christ Superstar in Amsterdam en ontvang bij Theaterclub.nl nu € 15,- op elk kaartje!

Een legendarische rockopera

De musical Jesus Christ Opera werd voor het eerst opgevoerd in 1971 en was een voorstelling van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Na het succes van de shows verscheen er in 1973 een film, die zo mogelijk nog succesvoller was. Dat was deels te danken aan de acteur Ted Neeley, die de hoofdrol van Jezus Christus speelde. Hij ontving zelfs een Golden Globe-nominatie voor zijn prestaties.

Ted Neeley is Jezus Christus in Amsterdam

Hoe vaak krijg je nou de kans om de hoofdrolspeler uit een wereldberoemde film in de rol van zijn leven aan het werk te zien? Dat is namelijk wat er gaat gebeuren tijdens Pasen 2018 in Amsterdam. Ted Neeley zal opnieuw in de huid van Jezus Christus kruipen, dit keer live met een compleet orkest!

Met korting naar Jesus Christ Superstar in Amsterdam

Wil je van Pasen in 2018 echt iets speciaals maken? Neem je familie en vrienden dan mee naar deze unieke voorstelling van Jesus Christ Superstar in Amsterdam. Wij vieren dit feest graag met je mee en delen daarom alvast een cadeautje uit. Op elk ticket dat je via de Theaterclub bestelt krijg je namelijk direct € 15,- korting.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten