€ 15,- KORTING PER TICKET
Jesus Christ Superstar is gestopt bekijk hier onze lopende voorstellingen

Jesus Christ Superstar in Amsterdam – nu met € 15 korting!

Echt waar, je leest het goed. De musical Jesus Christ Superstar komt tóch nog een keer terug naar Nederland! De voorstellingen van vorig jaar in Rotterdam zouden eigenlijk de laatste zijn, maar zowel de fans als de cast willen eigenlijk nog geen afscheid nemen. Daarom is de rockopera tijdens Pasen 2018 nogmaals te zien. Dit keer is de musical te bewonderen in de AFAS Live in Amsterdam. Er zullen 7 exclusieve voorstellingen plaatsvinden vanaf 28 maart 2018 tot en met 1 april 2018.

Kom ook naar Jesus Christ Superstar in Amsterdam. Bij Theaterclub.nl ontvang je nu € 15,- op elk kaartje! Dus wacht niet langer en bestel direct tickets voor deze adembenemende musical.

De legendarische rockopera

Jesus Christ Superstar is bijna een klassieker te noemen als je over musicals praat. Deze musical werd namelijk voor het eerst opgevoerd in 1971. Dit was een voorstelling van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Na het succes van deze shows verscheen er in 1973 een film van hetzelfde verhaal. Tegen alle verwachtingen in werd deze film nog succesvoller dan de musicals. Dat was deels te danken aan de acteur Ted Neeley, die de hoofdrol van Jezus Christus vervulde. Voor zijn persiflage ontving hij zelfs een Golden Globe-nominatie.

Ted Neeley is Jezus Christus in Amsterdam

Hoe vaak krijg je nou de kans om deze hoofdrolspeler uit een wereldberoemde film in de rol van zijn leven aan het werk te zien? Bijna nooit! Behalve aankomend paasweekend. Dat is namelijk wat er op de planning staat voor Pasen 2018 in Amsterdam. Ted Neeley zal opnieuw in de huid van Jezus Christus kruipen. Dit keer zal de acteur live begeleid worden door een compleet orkest! Mis daarom niet deze unieke gelegenheid. Boek snel tickets voor een van de 7 exclusieve voorstellingen.

Met korting naar Jesus Christ Superstar in Amsterdam

Wil je echt iets speciaals meemaken aankomend paasweekend? Neem dan je familie en vrienden mee naar deze unieke voorstelling van Jesus Christ Superstar in Amsterdam. Wij vieren dit feest graag met je mee. Daarom delen wij alvast een cadeautje uit. Op elk ticket dat je via de Theaterclub.nl bestelt, krijg je namelijk direct € 15,- korting.

Dus wacht niet langer en grijp deze kans. Wie weet zit jij straks met Pasen te genieten van een spectaculaire en onvergetelijke musical. Boek direct tickets bij Theaterclub.nl en maak gebruik van die buitengewoon goedkope deal. Een adembenemende musical bijwonen hoeft niet duur te zijn. Voor een leuke prijs kan jij Jesus Christ Superstar bewonderen in Amsterdam.

Heb je vragen of wil je reserveringen plaatsen? Dan kun je telefonisch contact opnemen via 088 – 550 0120.

Lees minder
Bestel Kaarten