yl33e5p8gnxz_landscape_067_3000.jpg yl33e5p8gnxz_landscape_028_2700.jpg

Immer Wieder Sonntags Unterwegs

Diverse theaters

Immer Wieder Sonntags Unterwegs is gestopt!

Lopende voorstellingen
Immer Wieder Sonntags Unterwegs Al 24 jaar is “Immer wieder sonntags” een van de meest geliefde muziekprogramma’s van de Duitse televisie. Sinds 1995 komen de grote sterren van de Schlager en Volksmusik iedere zondagochtend in de zomermaanden LIVE om 10 uur ’s morgens bij vele miljoenen kijkers thuis op de buis wanneer presentator Stefan Mross zijn show opent met de bekende titelmelodie. Tel daar vervolgens het bekende geel-blauwe decor bij op, de bloemen, planten en het uitbundige publiek. Het is een opperbeste stimmung en heerlijke televisie. TOURNEE In de wintermaanden en het vroege voorjaar kunnen de fans van ‘Immer wieder sonntags’ hun hart ophalen bij de tournee die jaarlijks meer dan 70 Duitse steden bezoekt: ‘Immer wieder sonntags unterwegs’. Het is de succesvolste en langstlopende tournee van Duitsland en staat ieder jaar opnieuw garant voor uitverkochte zalen. 2020-09-30 2020-10-01
diverse theaters diverse theaters
0 0

Unterwegs

Al 24 jaar is “Immer wieder sonntags” een van de meest geliefde muziekprogramma’s van de Duitse televisie. Sinds 1995 komen de grote sterren van de Schlager en Volksmusik iedere zondagochtend in de zomermaanden LIVE om 10 uur ’s morgens bij vele miljoenen kijkers thuis op de buis wanneer presentator Stefan Mross zijn show opent met de bekende titelmelodie. Tel daar vervolgens het bekende geel-blauwe decor bij op, de bloemen, planten en het uitbundige publiek. Het is een opperbeste stimmung en heerlijke televisie.

TOURNEE
In de wintermaanden en het vroege voorjaar kunnen de fans van ‘Immer wieder sonntags’ hun hart ophalen bij de tournee die jaarlijks meer dan 70 Duitse steden bezoekt: ‘Immer wieder sonntags unterwegs’. Het is de succesvolste en langstlopende tournee van Duitsland en staat ieder jaar opnieuw garant voor uitverkochte zalen.

Meer over deze voorstelling

Na het grote succes van het bezoek aan Nederland in 2019 komt 'Immer wieder sonntags unterwegs' opnieuw op bezoek bij de Nederlandse fans en Stefan Mross zelf brengt deze editie niet alleen het bekende 'Immer wieder sonntags' decor, maar wederom geweldige artiesten mee.

Hij is nog steeds één van de ‘Grote drie’ van de Volksmusik; Markus Wolfahrt van Die Klostertaler, en hij wil graag met zijn Nederlandse fans een feestje vieren bij 'Immer wieder sonntags unterwegs'. Uit Süd Tirol komen die Original Süd Tiroler Spitzbuam, ondertussen vaste gasten van de LIVE televisieshow en absolute stimmung-makers.

En wat dacht je van Frau Wäber? Om de week is de leukste plattelandsvrouw van Duits land te gast bij 'Immer wieder sonntags'. Deze tournee mag ze niet ontbreken! Hansi Berger deed mee aan de jong talent wedstrijd om de titel ‘Sommer Hit König’ bij Immer wieder sonntags. Hij komt mee naar Nederland om te laten zien waarom hij wekenlang door het publiek werd gekozen om terug te komen.

Anna-Carina Woitschack deed mee aan 'Deutschland sucht das Supertalent' (De duitse variant van Idols) en gooide daar hoge ogen. Pas toen ze de Schlagermuziek koos brak ze definitief door. Tegenwoordig mag ze zich de partner noemen van Stefan Mross. Wijbrand van der Sande kennen we in Nederland natuurlijk als de presentator van het televisieprogramma 'Gipfelstammtisch'. Stefan Mross nodigde Wijbrand persoonlijk uit om de Nederlandse fans samen door het programma te voeren.

En oh ja...  zoals de LIVE uitzendingen van 'Immer wieder sonntags' steeds weer vol verrassingen zitten; zo zal ook 'Immer wieder sonntags unterwegs' méér dan verrassend én een feest der herkenning zijn.  

Het is een eenmalige kans om deze unieke en geliefde tournee opnieuw dicht bij huis zelf mee te maken.

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 9203 (€0,45 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 30 september t/m 1 oktober 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
30 september 2020 in Schouwburg Amphion, Doetinchem
1 oktober 2020 in Theaterhotel De Oranjerie, Roermond

Prijs: De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Voorwaarden:

  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners