j0s3is08g4cp_landscape_067_3000.png 2ar3hfz882wp_landscape_028_2700.png

Hotels in Utrecht

Hotels in Utrecht

Verleng het plezier van je theaterbezoek door te overnachten in een hotel nabij het Beatrix Theater in Utrecht.

1

NH Hotel

4rt3w828prta_landscape_050_3000.jpg

NH Utrecht ligt midden in het hart van deze historische stad. Het ligt zeer dicht bij Utrecht Centraal Station en op een steenworp afstand van het Beatrix Theater. Het hotel is één van de hoogste gebouwen in Utrecht; het heeft 21 verdiepingen en biedt een fantastisch uitzicht over de stad. De bar op de begane grond serveert de hele dag Nederlandse en internationale gerechten en 's avonds is er een selectie cocktails verkrijgbaar. Een goede plek om je avond na de show nog even door te zetten dus.

2

BUNK Hotel Utrecht

9m93vso86lqf_landscape_050_3000.jpg

Zoek je naar een leuke en betaalbare plek om te verblijven in het centrum van Utrecht? Dan ben je bij BUNK Hotel Utrecht aan het juiste adres! Het hotel bevindt zich in een monumentale kerk. Getransformeerd naar de wensen van moderne reizigers en betrok-ken buurtbewoners. Er is een heerlijk en betaalbaar restaurant aanwezig, waar in de avond culturele belevingen te vinden zijn. Wil je na de show in het Beatrix Theater nog even door? Neem dan gerust een drankje in hun sfeervolle restaurant.

3

Inntel Hotel Utrecht Centre

aw6337j83xvc_landscape_050_3000.jpg

Bij Inntel Hotels Utrecht Centre heb je alle hoogtepunten van de stad op loopafstand. Het hotel is gemakkelijk te bereiken vanaf het Beatrix Theater en je bent zo in de bin-nenstad waar je kunt genieten van de prachtige Utrechtse grachten. Inntel Hotels heeft niet alleen in Utrecht een vestiging maar ook in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam en Eindhoven. De hotels kenmerken zich door een warme en professionele uitstraling en zijn onderscheidend in kwaliteit, beleving en sfeer. Als gast kun je rekenen op oprecht persoonlijke aandacht en een plezierig verblijf!

4

B&B De Klinkende Munt

xup3iik8vla2_landscape_050_3000.jpg

B&B De Klinkende Munt zit op een rustige locatie net buiten het centrum. Met 10 mi-nuten lopen ben je bij het Beatrix Theater en kun je heerlijk genieten van de door jouw uitgekozen voorstelling. De accommodatie bevat een tuin waarin je heerlijk kunt ont-spannen en in de ochtend word je nog eens lekker verwend met een heerlijk ontbijt.

5

Park Plaza Hotel

dov3xax86xwr_landscape_050_3000.jpg

Het stijlvollePark Plaza Utrecht ligt op een ideale plek, in het hart van de stad, vlak bij het CentraalStation van Utrecht en op een korte wandeling van het Beatrix Theater. Park Plaza Utrecht heeft 120 kamers met volledige airconditioning en biedt talloze tijd- en kostenbesparende voorzieningen, zoals gratis wifi, een eigen business center en parking ter plaatse.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners