Hotels in Scheveningen

Hotels in Scheveningen

Verleng het plezier van je theaterbezoek door te overnachten in een hotel nabij het AFAS Circustheater.

1

Ibis Den Haag Scheveningen

Ibis Den Haag Scheveningen ligt perfect gepositioneerd voor een bezoek aan de enige echte "Stad aan Zee". Je bereikt het centrum van Den Haag eenvoudig per tram, die voor de deur van het hotel stopt. In deze prachtige stad kun je geweldig winkelen maar ook genieten van het ruime aanbod aan kunst en cultuur. Bezoek bijvoorbeeld het gerenoveerde Mauritshuis of Madurodam. Daarnaast ligt het hotel op slechts 50 meter afstand van de boulevard, het strand van Scheveningen en het AFAS Circustheater.

Ga naar de website

2

Hotel 't Sonnehuys

Hotel ’t Sonnehuys in Scheveningen is een mooie jugendstille villa gebouwd in 1897. Het hotel is makkelijk te bereiken en op slechts 100 meter afstand van het theater. De kamers hebben een eigen badkamer en iedere gast krijgt een gratis kaarten voor het Holland Casino kortingsbonnen voor SEA LIFE Scheveningen. Door hier te verblijven maak je je bezoek aan Scheveningen dus helemaal compleet!

Ga naar de website

3

Hotel Mimosa

Hotel Mimosa is een kleinschalig hotel aan de rand van het centrum van Scheveningen. De locatie is uniek; ons hotel ligt direct op loopafstand van het strand en de boulevard. Het AFAS Circustheater ligt om de hoek van ons hotel, dus ideaal om een nachtje te verblijven.

Ga naar de website

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.