j0s3is08g4cp_landscape_067_3000.png 2ar3hfz882wp_landscape_028_2700.png

Hotels in Scheveningen

Hotels in Scheveningen

Verleng het plezier van je theaterbezoek door te overnachten in een hotel nabij het AFAS Circustheater.

1

Ibis Den Haag Scheveningen

uqh3vaa83bn8_landscape_050_3000.jpg

Ibis Den Haag Scheveningen ligt perfect gepositioneerd voor een bezoek aan de enige echte "Stad aan Zee". Je bereikt het centrum van Den Haag eenvoudig per tram, die voor de deur van het hotel stopt. In deze prachtige stad kun je geweldig winkelen maar ook genieten van het ruime aanbod aan kunst en cultuur. Bezoek bijvoorbeeld het gerenoveerde Mauritshuis of Madurodam. Daarnaast ligt het hotel op slechts 50 meter afstand van de boulevard, het strand van Scheveningen en het AFAS Circustheater.

2

Hotel 't Sonnehuys

c7d3esz83nzs_landscape_050_3000.jpg

Hotel ’t Sonnehuys in Scheveningen is een mooie jugendstille villa gebouwd in 1897. Het hotel is makkelijk te bereiken en op slechts 100 meter afstand van het theater. De kamers hebben een eigen badkamer en iedere gast krijgt een gratis kaarten voor het Holland Casino kortingsbonnen voor SEA LIFE Scheveningen. Door hier te verblijven maak je je bezoek aan Scheveningen dus helemaal compleet!

3

Hotel Mimosa

u7w3b0g80pd4_landscape_050_3000.jpg

Hotel Mimosa is een kleinschalig hotel aan de rand van het centrum van Scheveningen. De locatie is uniek; ons hotel ligt direct op loopafstand van het strand en de boulevard. Het AFAS Circustheater ligt om de hoek van ons hotel, dus ideaal om een nachtje te verblijven.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners