j0s3is08g4cp_landscape_067_3000.png 2ar3hfz882wp_landscape_028_2700.png

Hotels dichtbij het DeLaMar Theater Amsterdam

Hotels dichtbij het DeLaMar Theater Amsterdam

Verleng het plezier van je theaterbezoek door te overnachten in een hotel nabij het DeLaMar Theater in Amsterdam.

1

Hotel La Boheme

tjy3rix8jwj4_landscape_050_3000.jpg

Hotel La Bohème is een klein, op duurzaamheid gericht hotel met een huiselijke sfeer. Ze hebben 18 eenvoudige maar schone kamers, bijna allemaal met een eigen douche en toilet. Het hotel is vooral geliefd bij hun gasten vanwege de zeer goede locatie en het vriendelijke personeel. De receptie dient ook als bar waar je kunt genieten van een drankje en je kunt er met al je vragen terecht.

2

American Hotel Amsterdam

faf3oq18c2w5_landscape_050_3000.jpg

Het stijlvolle American Hotel is misschien wel een van de bekendste luxe hotels in Amsterdam. Net als het iconische Café Americain, dat de hotelbar van de hotelbars wordt genoemd. Het café op het beroemde Leidseplein met zijn Art Deco-inrichting heeft onlangs een mooie update gekregen, waardoor het weer de favoriete plek van de lokale bevolking is.

3

Hotel de Paris

c1o37ur8bii6_landscape_050_3000.jpg

Hotel de Paris is een driesterrenhotel in de buurt van het Leidseplein – een van de meest bruisende plekken in Amsterdam. Wie dichtbij entertainment wil verblijven, is hier op de juiste plek. Het DeLaMar Theater is makkelijk te bereiken en ook andere leuke locaties zoals het Vondelpark, Het Rijksmuseum en Paradiso zijn dichtbij gelegen. Hotel de Paris blinkt uit tussen de andere gebouwen door haar fel roze kleur, het gebouw is dus niet te missen!

4

Hotel van de Vijsel

dvp39qa8hovl_landscape_050_3000.jpg

Ambachtelijk, robuust en authentiek. Hotel van de Vijsel kenmerkt zich door karakteristieke elementen van hout en vintage gecombineerd met kunst en design voor een eigentijdse look & feel. Een samensmelting van industrie en ambacht is nog steeds voelbaar in de krachtige uitstraling van het pand. De originele houten balken zijn genummerd en na renovatie op de oorspronkelijke plek teruggeplaatst. Hout voert vanzelfsprekend de boventoon. Zo zijn er verschillende houtsoorten subtiel verwerkt en verweven met het hotel. In de luxe kamers zijn houten elementen terug te vinden, afgewisseld met vintage details uit de 19e eeuw. Dit cashless hotel ligt op een geweldige locatie vlakbij het stadscentrum en het groene Vondelpark.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners