j0s3is08g4cp_landscape_067_3000.png 2ar3hfz882wp_landscape_028_2700.png

Hotels dichtbij Het Concertgebouw

Hotels dichtbij Het Concertgebouw

Verleng het plezier van je theaterbezoek door te overnachten in een hotel Het Concertgebouw in Amsterdam.

1

Max Brown Hotel Museum Square

mpc3zx58mtoy_landscape_050_3000.jpg

Het Max Brown Hotel heeft een huiselijke sfeer waardoor je je gelijk thuis voelt. Het hotel bestaat uit vier traditionele Amsterdamse herenhuizen, waar je binnen een geheel gemoderniseerde ruimte aantreft met alle Max Brown Essentials: heerlijke koffie, gratis ontbijt en WiFi. En je matras is zo comfortabel dat je waarschijnlijk langer blijft liggen dan je van plan was.

2

Hotel Aalders

hl93rxp8t1yd_landscape_050_3000.jpg

Of je nu alleen, met z’n tweeën, drieën of met je gezin naar Amsterdam reist, Hotel Aalders heeft het kamertype dat bij jou past. Hun 33 charmante kamers zijn allemaal uniek en beschikken over een privébadkamer, flatscreen televisie, telefoon, wekker en bureau. Na je concert en een welverdiende nachtrust, kun je de volgende ochtend nog genieten van een heerlijk ontbijt.

3

Conservatorium Hotel

3sy3str8j2qx_landscape_050_3000.jpg

Dit designhotel in Amsterdam is herhaaldelijk uitgeroepen tot het beste luxehotel van Nederland. Het Conservatorium, gelegen in het Museumkwartier, het ware hart van de stad, is een architectonisch meesterwerk, dat een historisch gebouw combineert met sierlijk, hedendaags design. Gasten kunnen er genieten van de diverse restaurants, de bar, de lounge en het 1000 vierkante meter grote Akasha Holistic Wellbeing Centre.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners