Hotels dichtbij Het Concertgebouw

Hotels dichtbij Het Concertgebouw

Verleng het plezier van je theaterbezoek door te overnachten in een hotel nabij het DeLaMar Theater in Amsterdam.

1

Max Brown Hotel Museum Square

Het Max Brown Hotel heeft een huiselijke sfeer waardoor je je gelijk thuis voelt. Het hotel bestaat uit vier traditionele Amsterdamse herenhuizen, waar je binnen een geheel gemoderniseerde ruimte aantreft met alle Max Brown Essentials: heerlijke koffie, gratis ontbijt en WiFi. En je matras is zo comfortabel dat je waarschijnlijk langer blijft liggen dan je van plan was.

Ga naar website

2

Hotel Aalders

Of je nu alleen, met z’n tweeën, drieën of met je gezin naar Amsterdam reist, Hotel Aalders heeft het kamertype dat bij jou past. Hun 33 charmante kamers zijn allemaal uniek en beschikken over een privébadkamer, flatscreen televisie, telefoon, wekker en bureau. Na je concert en een welverdiende nachtrust, kun je de volgende ochtend nog genieten van een heerlijk ontbijt.

Ga naar website

3

Conservatorium Hotel

Dit designhotel in Amsterdam is herhaaldelijk uitgeroepen tot het beste luxehotel van Nederland. Het Conservatorium, gelegen in het Museumkwartier, het ware hart van de stad, is een architectonisch meesterwerk, dat een historisch gebouw combineert met sierlijk, hedendaags design. Gasten kunnen er genieten van de diverse restaurants, de bar, de lounge en het 1000 vierkante meter grote Akasha Holistic Wellbeing Centre.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.