Amsterdamse Winterparadijs

De RAI, Amsterdam

Amsterdamse Winterparadijs is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Amsterdamse Winterparadijs

Prijs vanaf € 19,50

Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020

Het Amsterdamse Winterparadijs met gratis parkeerkaart!

Dit jaar opent Het Amsterdams Winterparadijs de deuren naar een beter en groter winterevenement dan ooit tevoren! Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving. 

Zowel overdag als ’s avonds is er genoeg te beleven. Schaats onder een deken van lichtjes op de (nog grotere) binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad en ga ijsracen op echt ijs! Vier de avond in de vernieuwde après-skihut of op het winterfeest met o.a. Xander de Buisonjé, Lil Kleine en Maan. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug in Amsterdam! 

Boek direct kaarten en ontvang per bestelling een gratis parkeerkaart! 

Echte sneeuw! 

Begeef je in een winters wonderland met echte sneeuw, langlauf tussen de kerstbomen, gezellig curlen met je vrienden op de ijsbaan of glij van de tube jump af en land in het grote kussen. Rooster je marshmallow boven een knisperend vuurtje of ga naar de Christmas Cinema voor nostalgische kerstklassiekers. 

Winterfeest! 

Ook dit jaar openen de meest populaire horecazaken van de stad hier hun pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam naar Het Amsterdamse Winterparadijs! Strijk neer aan één van de houten tafels en zorg dat je het avondprogramma niet mist, want niemand minder dan Xander de Buisonjé en vele anderen zullen het winterfeest verzorgen! Daarnaast mag je ook absoluut niet de Silent Après-Ski missen. 

Foto's & video's

6 Foto's

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Datum:
21 december 2019 t/m 5 januari 2020

Locatie:
De RAI, Amsterdam

Voorwaarden:

  • Ontvang per bestelling van minimaal 2 kaarten een gratis parkeerkaart
  • Binnen 7 werkdagen ontvang je vanuit Theaterclub je gratis parkeerkaart via e-mail
  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.