c1b3efu8dskb_landscape_067_3000.jpg sr53aw18lpmu_landscape_028_2700.jpg

Hendrik Groen: pogingen iets van het leven te maken

Diverse theaters

Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken is gestopt!

Lopende voorstellingen
Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken Theatervoorstelling Hendrik Groen: bestel nu tickets! Het kon natuurlijk niet anders: van het succesvolle boek is nu eindelijk ook een theatervoorstelling gemaakt. We hebben het dan natuurlijk over Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken. Het geheime dagboek over het leven van een oude man in een verzorgingshuis boeide al meer dan 200.000 lezers. Daarnaast boekte de televisie serie ook enorm veel succes. Om die reden is het nu hoogtijd dat dit bijzondere verhaal in theaters tot leven zal komen. De musical over Hendrik Groen is vanaf november 2017 tot en met april 2018 door heel Nederland te zien. Wil jij ook naar de theatervoorstelling over Hendrik Groen en zijn avonturen? Bestel dan nu je tickets bij Theaterclub.nl! Als je tickets besteld via Theaterclub.nl, dan ben je altijd verzekerd van een plaats in de zaal. 1970-01-01 2018-04-15
diverse theaters diverse theaters
0 0

Theatervoorstelling Hendrik Groen: bestel nu tickets!

Het kon natuurlijk niet anders: van het succesvolle boek is nu eindelijk ook een theatervoorstelling gemaakt. We hebben het dan natuurlijk over Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken. Het geheime dagboek over het leven van een oude man in een verzorgingshuis boeide al meer dan 200.000 lezers. Daarnaast boekte de televisie serie ook enorm veel succes. Om die reden is het nu hoogtijd dat dit bijzondere verhaal in theaters tot leven zal komen. De musical over Hendrik Groen is vanaf november 2017 tot en met april 2018 door heel Nederland te zien.

Wil jij ook naar de theatervoorstelling over Hendrik Groen en zijn avonturen? Bestel dan nu je tickets bij Theaterclub.nl! Als je tickets besteld via Theaterclub.nl, dan ben je altijd verzekerd van een plaats in de zaal.

Meer over deze voorstelling

Verbluffend dagboek

We hebben vrijwel allemaal wel een familielid die in een verzorgingshuis woont of heeft gewoond. Maar weten we eigenlijk wel hoe het er werkelijk aan toe gaat in zo’n huis? Het verbluffende dagboek van Hendrik Groen geeft je een unieke kijk op het leven in een verzorgingshuis. Hierdoor kom je erachter dat het leven in zo’n plek soms heel anders is dan je in eerste instantie had verwacht. Dat maakt Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken bijzonder, interessant en maatschappelijk relevant.

Natuurlijk zijn er moeilijke momenten van eenzaamheid in een verzorgingshuis. Dat kunnen we ons allemaal wel voorstellen. Maar het verhaal van Hendrik Groen gaat verder en tevens dieper. Zo is er duidelijke kritiek op de manier waarop onze samenleving over het algemeen omgaat met ouderen. Gelukkig is er ook genoeg ruimte voor plezier, zoals je zult merken tijdens de voorstelling van dit unieke verhaal. Soms lijkt het eerder op een studentenhuis dan een verzorgingshuis!

Originele en meeslepende voorstelling

Regisseur Gijs de Lange heeft de verhalen van Hendrik Groen op een prachtige en creatieve manier vertaald naar het toneel. Hierdoor beleef je dit keer de gebeurtenissen niet alleen vanuit Hendriks perspectief. Ook zijn medebewoners vervullen belangrijke rollen in de musical versie van het verhaal. Zij krijgen in de musical genoeg ruimte om dit te uiten. Opvallend genoeg is de cast echter redelijk jong.

Je zou verwachten dat de kast uit oudere acteurs bestaat. De rollen worden in deze versie daarentegen door jonge acteurs gespeeld. Dat lijkt in eerste instantie wat vreemd in een voorstelling die voornamelijk gaat over het leven van ouderen. Volgens De Lange is dit echter heel logisch. Hij stelt dat in iedere bejaarde immers ergens nog een jong persoon verscholen zit. Door met een jonge cast te werken kan dit idee op een perfecte manier vorm krijgen.

Tickets voor de musical over Hendrik Groen

Deze bijzondere musical over het boek van Hendrik Groen is al vanaf november 2017 te bewonderen op de planken. De speellijst laat een indrukwekkende tournee zien met voorstellingen door het hele land. Deze musical kan je nog tot en met april 2018 bezoeken, maar wees wel snel met je reservering. Het is namelijk een zeer populaire musical. Daarom kan je de tickets direct bestellen bij Theaterclub.nl.

Speeldata & locaties

3-4 t/m 5-4: oude Luxor Theater – ROTTERDAM
6-4: Schouwburg De Lawei – DRACHTEN
7-4: Parktheater Eindhoven – EINDHOVEN
10-4 t/m 15-4: DeLaMar Theater – AMSTERDAM

Foto's & video's

hp23kt68gy13_landscape_067_3000.jpg
dvc3ipj8lbw6_landscape_067_3000.jpg
2 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 19 april 2021 t/m 15 april 2018

Bekijk hier de gehele speellijst
19 april 2021 in ,
29 november 2017 t/m 15 april 2018 in ,

Cast: Beau Schneider, Plien van Bennekom/Cynthia Abma, Mike Weerts e.a.

Voorwaarden:

  • Prijzen zijn in euro’s, inclusief servicekosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
  • 1e rang tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 31,50 en 4e rang is verkrijgbaar vanaf € 21,50
  • Het aantal rangen aanwezig in het theater verschilt per locatie
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners