Groot Kerstcircus Den Haag

Malieveld , Den Haag

Groot Kerstcircus Den Haag is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Groot Kerstcircus Den Haag

Prijs vanaf €30,03

Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020

Ontdek het Groot Kerstcircus Den Haag en ontvang 30% korting per kaart!

Na een show met de flair van Las Vegas presenteert ‘Groot Kerstcircus Den Haag’ nu een ensemble van het Chinees Nationaal Circus in Den Haag. De familieshow is van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 exclusief te zien op het Malieveld. Daarmee voegt ‘Groot Kerstcircus Den Haag’ wederom een nieuw hoofdstuk toe aan haar succesverhaal. Meer dan dertig bekroonde artiesten komen rechtstreeks vanuit Azië naar de Hofstad en presenteren een show vol met spectaculaire en verbazingwekkende acts.

Ga met het hele gezin tijdens de kerstvakantie naar Groot Kerstcircus Den Haag en ontvang 30% korting per kaart! 

Ensemble van het ‘Chinees Nationaal Circus’ komt exclusief naar Den Haag

Acrobatiek word afgewisseld met magische momenten en veel humor voor alle leeftijden. ‘Groot Kerstcircus Den Haag’ is dan ook de ultieme show voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. Ook voor de komende editie maakt de productie haar reputatie als één van de beste Kerst/Wintercircussen van Nederland meer dan waar. Exclusief voor ‘Groot Kerstcircus Den Haag’ komt een groot ensemble van het Chinees Nationaal Circus naar Nederland. Een unieke kans voor het publiek om deze begenadigde acrobaten live in actie te zien.

Ze combineren de cultuur van het Aziatische land – met onder meer exotische kostuums en dansende draken – met een reeks ongeëvenaarde acrobatische acts die overal ter wereld voor stormachtig applaus zorgen. Niet voor niets maakten de Chinese artiesten op vrijwel alle gerenommeerde circusfestivals ter wereld furore en werden keer op keer onderscheiden. In Den Haag ervaart het publiek nu zelf waarom.

De artiesten verpakken hun acts in verhalen over hun land, over de helden van China, hun spiritualiteit en de mentaliteit van de bevolking. Hun prestaties zijn gebaseerd op meer dan 2.000 jaar geschiedenis. Vanzelfsprekend zijn het echter de acts zelf die voor magie in de piste zorgen. De acrobaten voeren hun tricks uit alsof het ze geen enkele moeite kost, terwijl ze met hun nummer de grenzen van het menselijk lichaam overwinnen en het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk maken. Het publiek ziet bij ‘Groot Kerstcircus Den Haag’ een selectie van de allerbeste nummers die het Chinees Nationaal Circus de afgelopen 30 jaar heeft voortgebracht.

Een heerlijke bevenis tijdens de feestdagen

Onder meer menselijke piramides, slangenmensen, balanceer acts, koorddansers, pijlsnelle jongleurs en sensationele luchtacrobatiek komen voorbij. Voor de comedy tekent een uniek clownstrio uit Duitsland dat voor de komische noot zorgt tijdens de voorstelling. Samen met de artiesten uit China maken ze van ‘Groot Kerstcircus Den Haag’ een heerlijke belevenis die perfect past bij de feestdagen. Sensatie Groot Kerstcircus Den Haag is ieder jaar helemaal nieuw en kan telkens weer rekenen op meer dan 30.000 bezoekers. Het publiek weet inmiddels dat de show steevast verrassend is. Met de komst van het Chinees Nationaal Circus geven de producenten opnieuw op spectaculaire wijze invulling aan die reputatie. De komst van deze meermaals bekroonde artiesten is een regelrechte sensatie voor Den Haag en alleen mogelijk na meer dan twee jaar van intensieve voorbereidingen. Het resultaat mag er zijn. Een selectie van absolute top acts uit China die de cultuur van het land verbindt met ongeëvenaard entertainment. Op circusgebied behoren Chinese artiesten reeds decennia tot de absolute wereldtop.

Voor ‘Groot Kerstcircus Den Haag’ is een speciaal programma samengesteld dat geschikt is voor het hele gezin en waarbij een hoofdrol is weggelegd voor humor. Clowns die zo uit een sprookjesboek lijken te zijn weggelopen presenteren een reeks originele en zeer komische reprises in de piste. De voorstelling vindt plaats in een nieuwe en moderne theatertent die voorzien is van een luxe kuipstoeltribune. Duizenden lampjes zorgen in en om de tent voor veel sfeer.

Foto's & video's

4 Foto's

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Datum:
21 december 2019 t/m 5 januari 2020

Locatie:
Malieveld, Den Haag

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.