y2c3nh08lct6_landscape_067_3000.jpg wla30q78vomx_landscape_028_2700.jpg

GROOT FEEST BIJ DE 400STE VOORSTELLING VAN MAMMA MIA!

14 november 2019

De 400 gratis tickets die de cast van Mamma Mia! uitdeelde op het Jaarbeursplein in Utrecht gingen in amper 6 minuten van de hand. De tickets werden weggegeven door hoofdrolspelers Antje Monteiro (Donna), Jolijn Henneman (Sophie) en Soy Kroon (Sky) ter gelegenheid van de 400ste voorstelling van de succesmusical. De fans die een kaartje hadden bemachtigd mochten twee uur later een plekje in de zaal van het Beatrix Theater zoeken.

Al 450.000 bezoekers hebben Mamma Mia! gezien. Eind december is de laatste voorstelling, waarna TINA – een musical over het muzikale leven van Tina Turner – het musicalstokje in het Beatrix Theater overneemt.

Mamma Mia! vertelt het verhaal van de 20-jarige Sophie en haar moeder Donna, die samen op een pittoresk Grieks eilandje een klein hotel runnen. Sophie staat op het punt te trouwen met de liefde van haar leven, Sky, en ze wil niets liever dan dat haar vader haar weggeeft als bruid. Er is echter één probleem: Ze weet niet wie haar vader is. Via haar moeder’s oude dagboek komt ze erachter dat er drie mogelijke vaders zijn en ze besluit ze alle drie voor de bruiloft uit te nodigen. Maar of haar moeder hier nou blij mee is?

Dit alles zorgt voor hilarische en emotionele momenten. Ondersteund door in het Nederlands vertaalde ABBA-songs wordt het verhaal verteld. Het ensemble speelt fantastisch, met veel dynamiek en vrolijkheid. Het decor met blauw-witte details is eenvoudig gehouden en zwierige jurken, strohoeden en cocktails maken het zomerse gevoel compleet.

Het publiek zong en klapte uitbundig mee, want: Wie kent wereldhits als ‘Waterloo’ en ‘Dancing Queen’ nou niet. Nagenietend en met alle ABBA-liedjes in het hoofd verliet het publiek het theater.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Carmina Burana

onbekend

Carmina Burana is uitgesteld naar november 2021.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners