George van Houts: Kom Plot is gestopt

Lopende voorstellingen
 

George van Houts: Kom Plot

Samenzwering, of toch niet? Koop hier je tickets voor George van Houts: Kom Plot

Samenzweringstheorieën, het wereldwijde web wemelt ervan. Bij grote rampen komen aanhangers van complottheorieën massaal tevoorschijn met hun bizarre theorieën. Maar wat als het-tot-samenzweringstheorie-verklaren-van-alles-wat-buiten-de-officiële-lezing-der-dingen-valt nu eens zelf een samenzwering is? Een ridiculisering van mensen die geen genoegen nemen met de verhalen van overheden en machthebbers?

Tickets voor George van Houts: Kom Plot vind je bij Theaterclub.nl

Een Nederlands talent

George van Houts is een Nederlandse cabaretier en acteur. Hij presenteerde onder meer R.A.M. voor de VPRO. Met Tom de Ket vormt hij het komische duo Van Houts en De Ket, bekend van de televisiereclamespots voor de Nederlandse koffiefabrikant Kanis & Gunnik.

George van Houts: Kom Plot traint je lachspieren

Hoe vaak wordt er wel niet gespeculeerd of iets écht is gebeurd? George van Houts speelt/vertelt/onderwijst in deze voorstelling een aantal ’conspiracies’ die tientallen jaren later waarheid bleken te zijn. Om uiteindelijk het publiek mee te nemen in De Samenzwering waar we anno nu met zijn allen in meegezogen worden.

Tickets voor George van Houts: Kom Plot

Geen cabaret, geen toneel, geen lezing… maar een soort TED-talk, met humor, karakter en de ontsluiering van een angstaanjagend, verbijsterend, wereldwijd complot. George van Houts: Kom Plot staat garant voor een avond speculeren over complottheorieën op een komische manier. Aarzel niet en koop tickets voor George van Houts: Kom Plot bij Theaterclub.nl.

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier alle voorstellingen!

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
8 maart 2018 t/m 31 mei 2018

Voorwaarden:
*De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief eventuele verzendkosten per boeking. • De prijzen zijn afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Het aantal rangen aanwezig in het theater verschilt per locatie • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.