2t23bdn857bq_landscape_067_3000.jpg wm8339n81yt7_landscape_028_2700.jpg

Gabbers

Ziggo Dome Amsterdam

Gabbers is gestopt!

Lopende voorstellingen
Gabbers Elke 2e kaart gratis voor Gabbers bij Theaterclub.nl! Geniet van een avond vol comedy met tickets voor Gabbers. Wanneer heb je voor het laatst zo hard gelachen dat je er buikpijn van kreeg? Tickets voor deze knallende show geven  je zeker de slappe lach!  De Gabbers zorgen op 29 en 30 juni voor een avond met niets anders dan lol, plezier en keihard lachen. Ze laten je de sores van elke dag doen vergeten. Koop nu je tickets bij Theaterclub.nl en ontvang elke 2e kaart gratis! Mis het niet! 2018-06-29 2018-06-30
Ziggo Dome, Amsterdam Ziggo Dome, Amsterdam
5 1

Elke 2e kaart gratis voor Gabbers bij Theaterclub.nl!

Geniet van een avond vol comedy met tickets voor Gabbers. Wanneer heb je voor het laatst zo hard gelachen dat je er buikpijn van kreeg? Tickets voor deze knallende show geven  je zeker de slappe lach!  De Gabbers zorgen op 29 en 30 juni voor een avond met niets anders dan lol, plezier en keihard lachen. Ze laten je de sores van elke dag doen vergeten.

Koop nu je tickets bij Theaterclub.nl en ontvang elke 2e kaart gratis! Mis het niet!

Meer over deze voorstelling

Nieuwe Gabbers, nieuwe grappen

Na twee zeer succesvolle edities van Gabbers, komt de comedyshow in juni 2018 terug in een nieuwe samenstelling. Ali B, Martijn Koning en Najib Amhali nemen het stokje over en sluiten zich bij Roué Verveer voor de derde editie van Gabbers.

De grappenmakers

De Gabbers bestonden voorheen uit Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers. In 2018 oftewel Gabbers 3.0 ruilt Roué zijn mede grappenmakers in voor Ali B, Martijn Koning en niemand minder dan Najib Amhali. Ali B kennen we van zijn rapmuziek carrière en televisieprogramma’s zoals The Voice, maar hij timmert ook aan de weg als theatermaker en komiek. En dat gaat hem zeer goed af. Roué Verveer was er vanaf de geboorte van de Gabbers bij. Hij entertaint het publiek met zijn scherpe opmerking over onder meer zijn eigen Surinaamse afkomst. Najib Amhali heeft eigenlijk geen introductie nodig. Door de geweldige grappen en imitaties van deze top cabaretier ligt de zaal elke keer weer dubbel. Martijn Koning maakt de Gabbers compleet met zijn droogkomische humor en hilarische opmerkingen die vaak nét op het randje zijn.

Tickets voor Gabbers koop je eenvoudig en snel bij Theaterclub.nl!

Elke 2e kaart gratis voor Gabbers

Tickets voor Gabbers laten je een verrassende combinatie van vier top comedians in een knallende show vol stand-up, verschillende soorten humor, hilarische showonderdelen en natuurlijk boordevol comedy zien. Als toppunt speelt dit spektafel zich af in de mooiste venue van Nederland: de Ziggo Dome in Amsterdam. Bestel je tickets voor Gabbers bij Theaterclub.nl en ontvang elke 2e kaart gratis!

Heb je zin om een avond écht goed te lachen? Koop tickets voor de derde editie van Gabbers!

Val van je stoel van het lachen met tickets voor Gabbers en beleef een onvergetelijke avond. Deze cabaretiers zullen net zo lang doorgaan met grappen maken totdat de hele zaal plat ligt. Naast een hilarische cabaret belooft Gabbers een spectaculaire show te worden vol verrassingen, acts en natuurlijk tranen van het lachen.

 

Recensies (1)

5 5 1

ik heb de avond van me leven gehad. het was geweldig, bedankt!

ik heb de avond van me leven gehad. het was geweldig, bedankt!
- Gijs van Houdenhoven

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam

Speeldata: Van 29 t/m 30 juni 2018

Bekijk hier de gehele speellijst
29 t/m 30 juni 2018 in Ziggo Dome, Amsterdam

Cast: Ali B, Roué Verveer, Martijn Koning en Najib Amhali

Voorwaarden:

  • Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners