j8s31ru8ezpd_landscape_067_3000.jpg j8s31ru8ezpd_landscape_028_2700.jpg

From Russia with Love

De Wegwijzer, Almere-Buiten

From Russia with Love is gestopt!

Lopende voorstellingen
From Russia with Love Goed nieuws voor de klassieke muziekliefhebbers, die zo lang geen concerten hebben mogen en/of kunnen bezoeken. Want er wordt een nieuwe concertserie gelanceerd in Almere! Wij willen een positief geluid in deze onbeschrijfelijke tijden laten horen. Geniet van prachtige muziek en een heerlijke borrel na afloop!  Speciaal voor deze serie komen er internationaal geprezen musici naar Almere. Het programma "From Russia with Love" wordt gespeeld door twee bijzondere jonge talenten die naar Nederland zijn gekomen om deel te nemen aan het festival Piano Duo in Amsterdam. Fedor Orlov en Egor Oparin zijn ondanks hun jeugdige leeftijd prominente musici. Ze studeren aan de beroemde Moscow Gnessin Special School of Music, een instelling met internationale faam. Grote muzikanten zoals Alexander Knyazev, Evgeny Kissin, Daniil Trifonov, Boris Berezovsky, Alexey Ogrintchuk en vele anderen hebben daar les gevolgd. De jonge Russische pianovirtuozen verbaasden het publiek met hun ontreffelijke techniek in de beste zalen in Rusland, Tsjechië, Italië en Japan. 2020-12-04 2020-12-04
De Wegwijzer, Almere-Buiten De Wegwijzer, Almere-Buiten
0 0

Egor Oparin (15 y.o.), Fedor Orlov (15 y.o.)

Goed nieuws voor de klassieke muziekliefhebbers, die zo lang geen concerten hebben mogen en/of kunnen bezoeken. Want er wordt een nieuwe concertserie gelanceerd in Almere! Wij willen een positief geluid in deze onbeschrijfelijke tijden laten horen. Geniet van prachtige muziek en een heerlijke borrel na afloop! 

Speciaal voor deze serie komen er internationaal geprezen musici naar Almere. Het programma "From Russia with Love" wordt gespeeld door twee bijzondere jonge talenten die naar Nederland zijn gekomen om deel te nemen aan het festival Piano Duo in Amsterdam. Fedor Orlov en Egor Oparin zijn ondanks hun jeugdige leeftijd prominente musici. Ze studeren aan de beroemde Moscow Gnessin Special School of Music, een instelling met internationale faam. Grote muzikanten zoals Alexander Knyazev, Evgeny Kissin, Daniil Trifonov, Boris Berezovsky, Alexey Ogrintchuk en vele anderen hebben daar les gevolgd. De jonge Russische pianovirtuozen verbaasden het publiek met hun ontreffelijke techniek in de beste zalen in Rusland, Tsjechië, Italië en Japan.

Meer over deze voorstelling

Dit wordt niet alleen een fantastisch muzikaal uitje, maar ook een complete sociale- en culinaire ervaring met een gezellige borrel achteraf waar het publiek zich corona-proof kan mengen met de musici.  

20:00 — 21:00 concert
21:00 — 22:30 borrel en meet-en-greet met de musici

 

Corona-maatregelen
Wij nodigen u uit voor een compleet veilig avondje. Het Missie centrum ‘De Wegwijzer’ is volledig ingericht op het ontvangen en faciliteren van meer dan 400 mensen per avond. Dat komt nu goed uit, aangezien we daardoor alle ruimte kunnen nemen om deze kleinere groep (van circa 150 mensen) veilig van een mooie concert te laten genieten. Meer over de Corona-maatregelen kunt u lezen op onze website www.npka.nl

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 9203 (€0,45 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: De Wegwijzer, Almere-Buiten

Speeldata: 4 december 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
4 december 2020 in De Wegwijzer, Almere-Buiten

Prijs: De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Voorwaarden:

  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners