xtl33jh8c19m_landscape_067_3000.jpg xtl33jh8c19m_landscape_028_2700.jpg

Frans Bauer | Sterren aan Zee

AFAS Circustheater, Scheveningen

Frans Bauer | Sterren aan Zee is gestopt!

Lopende voorstellingen
Frans Bauer | Sterren aan Zee 25 jaar Frans Bauer met feestelijk concert in Scheveningen! Op maandag 5 april 2021 aanstaande geeft Frans Bauer een groot feestelijk concert. Precies 25 jaar geleden gaf Frans zijn eerste concerttournee. Een van de eerste theaters waar hij optrad was het Circustheater Scheveningen. Frans geeft toe: “Het AFAS Circustheater in Scheveningen is een van de mooiste theaters van Nederland! Vroeger toen ik klein was ging ik vaak met mijn vader en moeder naar het strand in Scheveningen. We reden altijd langs dit theater. Ik vond het een prachtig mooi en imposant theater en dacht: daar zou ik wel eens binnen willen kijken. En niet durven dromen dat ik nu al 25 jaar, ieder jaar een concert mag geven in dit fantastisch mooie theater.” 2021-04-05 2021-04-05
AFAS Circustheater, Scheveningen AFAS Circustheater, Scheveningen
0 0

Feestelijk concert!

25 jaar Frans Bauer met feestelijk concert in Scheveningen!

Op maandag 5 april 2021 aanstaande geeft Frans Bauer een groot feestelijk concert. Precies 25 jaar geleden gaf Frans zijn eerste concerttournee. Een van de eerste theaters waar hij optrad was het Circustheater Scheveningen. Frans geeft toe: “Het AFAS Circustheater in Scheveningen is een van de mooiste theaters van Nederland! Vroeger toen ik klein was ging ik vaak met mijn vader en moeder naar het strand in Scheveningen. We reden altijd langs dit theater. Ik vond het een prachtig mooi en imposant theater en dacht: daar zou ik wel eens binnen willen kijken. En niet durven dromen dat ik nu al 25 jaar, ieder jaar een concert mag geven in dit fantastisch mooie theater.”

Meer over deze voorstelling

Onder begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band, geniet je van een oergezellig feest 'Frans Bauer'. Een avond vol Hollandse hits, spektakel en de gulle lach van Frans.

Na dit feestelijk concert is er ook nog een spetterende afterparty met een aantal grote verrassingen! Waaronder live muziek, en je kunt een glas champagne kopen of wijn, bier, jus d'orange. Daarnaast staan er verschillende versnaperingen op de tafels. Na deze feestelijke avond krijgt iedereen een mooie herinnering van Frans mee naar huis!

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Frans spelen op een grote concertvleugel in de foyer!

Verder gaat van ieder verkocht kaartje gaat €2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 9203 (€0,45 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: AFAS Circustheater, Scheveningen

Speeldata: 5 april 2021

Bekijk hier de gehele speellijst
5 april 2021 in AFAS Circustheater, Scheveningen

Prijs: De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Voorwaarden:

  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners