Expeditie Eiland

Diverse theaters

Expeditie Eiland is gestopt

Lopende voorstellingen

Expeditie Eiland

Prijs vanaf € 25,-

Verschillende theaters in Nederland

Kaarten voor Expeditie Eiland koop je bij Theaterclub.nl!

Wat gebeurt er als drie totaal verschillende gezinnen zich aanmelden voor een nieuw televisieprogramma? Spanning en sensatie, maar ook hilariteit. De musical Expeditie Eiland gaat over het opnemen van dit televisieprogramma, waarin de gezinnen op een eiland komen te zitten en bizarre beproevingen moeten doorstaan. Wanneer het uit de hand loopt moeten de deelnemers zorgen dat ze in leven blijven.

Boek nu eenvoudig en snel kaarten voor Expeditie Eiland vanaf € 25,- via Theaterclub.nl

Expeditie Eiland: chaos alom

Drie compleet andere gezinnen vechten om de winst. De hoofdprijs voor de winnaar van Expeditie Eiland is maar liefst 1 miljoen euro! Echter vechten de gezinnen tijdens het opnemen van het programma niet alleen tegen elkaar, maar ook binnen elkaar. De opdrachten worden ook steeds gekker, en uiteindelijk moeten ze allemaal vechten voor hun eigen leven. Het loopt falikant uit de hand. Met de musical Expeditie Eiland heb je een mengelmoes van allerlei emoties, gegarandeerd plezier voor het hele gezin. De musical knipoogt naar programma’s als Expeditie Robinson en Temptation Island.

De cast

De cast van Expeditie Eiland bestaat uit Jelka van Houten (een gedeelde rol met Renée van Wegberg), Ferry Doedens, John Buijsman, Lone van Roosendaal, Dennis Willekens, Rutger de Bekker, Jip Bartels, Kaylee Peters en Pascalle Langhorst. Expeditie Eiland wordt geregisseerd door Martin Michel en Joep Onderdelinden. De getalenteerde cast van Expeditie Eiland zal je een rijk arsenaal aan gevoelens laten meemaken als nooit tevoren. Voel de spanning, het willen winnen van die hoofdprijs, en de overlevingsdrang van de deelnemers. Lach mee met de onhandigheden tussen de verschillende soorten gezinnen die meedoen. De cast brengt alles fantastisch over.

Kaarten voor Expeditie Eiland

Expeditie Eiland is de ultieme thrillride. Deze musical is voelbaar spannend, en voert je mee op een avontuur. Met komische opluchting tussendoor is het de ultieme mix voor een leuke avond. Koop kaartjes voor Expeditie Eiland bij Theaterclub.nl en maak een ongekend avontuur mee. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 25,-

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? bekijk hier alle voorstellingen!

Foto's & video's

5 Foto's

Recensies (2)

★★★★☆
4 5 1
We hebben ontzettend gelachen tijdens deze luchtige show! Vooral Ferry was hilarisch in zijn rol.

★★★★☆
4 5 1
Ik heb een leuke middag gehad met mijn vriendinnen!

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
Oktober 2018 t/m maart 2019

Met: 
Jelka van Houten, Renée van Wegberg, Lone van Roosendaal, Ferry Doedens en vele anderen.

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief eventuele transactie- en verzendkosten.
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.