Elisabeth in Concert is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Elisabeth in Concert

50% voordeel op tickets voor Elisabeth in Concert bij Theaterclub.nl!

Na het overweldigende succes van vorig jaar, komt Elisabeth in Concert deze zomer nog één keer terug. Van 8 tot en met 24 juni vindt dit unieke openluchtconcert plaats op een legendarische locatie: Paleis Soestdijk! Elisabeth in Concert is de concertversie van de bekende musical, met onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson.

Actie: koop nu tickets voor Elisabeth in Concert via Theaterclub.nl en je ontvangt 50% voordeel per ticket!

Elisabeth in Concert: het verhaal

Elisabeth vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk, door het Oostenrijkse volk nog altijd liefkozend Sissi genoemd. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde – een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama. Boek nu je tickets en ontvang 50% voordeel!

De cast

Elisabeth in Concert is de concertversie van de bekende musical en wordt gespeeld door een talentvolle cast, met onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson. Pia Douwes schitterde in meerdere musicals zoals Sweeney Todd en Cats. Stanley Burleson is bekend van topproducties Evita, Sister Act en Beauty And The Beast. Onder begeleiding van het orkest van Sylvester Levay, een Hongaarse componist, belooft dit een spectaculaire show te worden.

Wil je deze bijzondere uitvoering beleven? Boek dan nu jouw tickets op Theaterclub.nl en mis het niet!

Tickets voor Elisabeth in Concert: een onvergetelijke beleving

Wil jij hét openluchtevenement van het jaar niet missen? Boek dan eenvoudig en snel tickets voor Elisabeth in Concert op Theaterclub.nl. Koop nu je tickets op Theaterclub.nl en ontvang 50% voordeel per ticket!

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier al onze voorstellingen

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Cast:        
Pia Douwes, Stanley Burleson e.v.a.

Locatie:
Paleis Soestdijk

Speeldata:
8 t/m 24 juni 2018

Voorwaarden:
*De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,80 transactiekosten. • Maximaal 10 kaarten per reservering • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.