2pc3gcl8pkfs_landscape_067_3000.jpg 2pc3gcl8pkfs_landscape_028_2700.jpg

Die Zauberflöte

Diverse theaters

Die Zauberflöte is gestopt!

Lopende voorstellingen
Die Zauberflöte Tickets voor de staatsopera Die Zauberflöte koop je bij Theaterclub.nl! Die Zauberflöte is de meest gespeelde opera van Mozart. Daardoor behoort deze opera tot het onverwoestbare repertoire van de bekende componist. Ruim tweehonderd jaar na de première van deze opera blijft Die Zauberflöte een publiekstrekker. Dit succes is niet alleen te danken aan de prachtige muziek. Ook de rijke symboliek van het sprookjesverhaal draagt bij aan de populariteit van deze opera. Zelfs vandaag zijn de thema’s die behandeld worden in de opera nog erg relevant. 2018-02-27 2018-04-03
diverse theaters diverse theaters
0 0

Tickets voor de staatsopera Die Zauberflöte koop je bij Theaterclub.nl!

Die Zauberflöte is de meest gespeelde opera van Mozart. Daardoor behoort deze opera tot het onverwoestbare repertoire van de bekende componist. Ruim tweehonderd jaar na de première van deze opera blijft Die Zauberflöte een publiekstrekker. Dit succes is niet alleen te danken aan de prachtige muziek. Ook de rijke symboliek van het sprookjesverhaal draagt bij aan de populariteit van deze opera. Zelfs vandaag zijn de thema’s die behandeld worden in de opera nog erg relevant.

Meer over deze voorstelling

Die Zauberflöte – Staatsopera van Tatarstan: een tijdloos sprookje

De relevante symboliek en prachtige muziek staan garant voor een heerlijke avond. Deze bekende opera van Mozart weerspiegelt de dagelijkse strijd van de gewone mens. Zo vormt de worsteling tussen goed en kwaad de leidraad van Die Zauberflöte. Hoe lastig is het om als mens op het rechte pad te blijven? Dat wordt onder andere aangestipt in deze staatsopera van Mozart.

Bovendien worden er allerlei thema’s behandeld die na tweehonderd jaar nog relevant zijn. Het loslaten van je kind en de zoektocht naar ware liefde zijn bijvoorbeeld thema’s die nog altijd actueel zijn. Daarnaast is ook het streven naar kracht, schoonheid en wijsheid nog dagelijks aanwezig in ons leven. We willen allemaal eerlijk zijn en niet liegen. Toch doen we het. Die worsteling is geuit in deze opera waarbij het licht uiteindelijk wint van de duisternis.

De cast

Die Zauberflöte wordt opgevoerd door een indrukwekkende cast. De Staatsopera van Tatarsan is verantwoordelijk voor dit bijzondere spektakel. Dit is een operaorganisatie dat normaliter gevestigd is in de Russische stad Kazan aan de Wolga. Onder de naam ‘Staatsopera van Tatarsan’ worden in Nederland diverse voorstellingen gegeven. De opera wordt in het Duits opgevoerd met Nederlandse boventiteling.

In deze betoverende uitvoering neemt de Staatsopera van Tatarstan het publiek mee naar sprookjesachtige sferen. Hierdoor is de opera Harry Potter-achtig te noemen. Die unieke sfeer vormt het ideale decor voor de wonderbaarlijke verwikkelingen met geheime deuren, gevaarlijke opdrachten en toverkrachten. Zo wordt het een magische operabeleving van formaat!

Tickets voor Die Zauberflöte opgevoerd door Staatsopera van Tatarstan

Die Zauberflöte is een tijdloze opera geschreven door Mozart. Deze sprookjesachtige uitvoering van de Staatsopera van Tatarstan zal het een onvergetelijke ervaring maken voor de bezoekers. Koop je kaartjes voor Die Zauberflöte opgevoerd door de Staatsopera van Tatarstan bij Theaterclub.nl en ga op in de magische sfeer.

Ben je benieuwd naar andere voorstellingen? Bekijk dan het volledige aanbod van Theaterclub.nl! Wellicht kom je shows tegen die je nog graag wilt zien.

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 27 februari t/m 3 april 2018

Bekijk hier de gehele speellijst
27 februari 2018 in ,
3 april 2018 in ,

Cast: De Staatsopera van Tatarstan

Voorwaarden:

  • Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners