uvw39rv8dy33_landscape_067_3000.jpg a6m3gio8qg3f_landscape_028_2700.jpg

De Musical Sing-a-Long gaat dit jaar gewoon door!

6 augustus 2020

Op een andere locatie en met minder publiek… maar het gaat door! Romy Monteiro en Frits Sissing presenteren vanuit het intieme openluchttheater in Soest de vijftiende editie van de Musical Sing-a-Long. Het programma wordt een feest der herkenning waarin ook teruggeblikt wordt op de hoogtepunten van de afgelopen vijftien jaar.

AVROTROS steunt hiermee de cultuursector en geeft musical-liefhebbend Nederland iets om naar uit te kijken. De optredens worden bijgestaan door een live orkest, onder leiding van de vaste Musical Sing-a-Long dirigent Maurice Luttikhuis en het koor van Dutch Event Choir onder leiding van Ivo van Leeuwen.

De Musical Sing-a-Long is op zondag 30 augustus om 20:25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Dit jaarlijkse event is hét programma om kennis te maken met het nieuwe theaterseizoen; van kleine tot grote musicalvoorstellingen. Het belooft een unieke avond te worden, waar in een intieme setting de mooiste en leukste optredens van maar liefst elf musicals de revue passeren. Traditiegetrouw zijn er tijdens de Musical Sing-a-Long optredens te zien van verschillende klassieke en nieuwe titels.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners